Skip to main content

Χριστόπουλος: "Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά"

Ο Προμηθέας Πάτρας απείλησε τον Παναθηναϊκό, είχε το προβάδισμα σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού, αλλά δεν έφτασε και στη νίκη. "Θα μπορούσαμε να είχαμε διαχειριστεί τις καταστάσεις καλύτερα στο τέλος", τόνισε ο Γιάννης Χριστόπουλος και πρόσθεσε: "Ήρθαμε να παίξουμε αξιοπρεπή άμυνα και να μοιράσουμε καλά την μπάλα, αλλά σε αυτά τα παιχνίδι τη διαφορά κάνουν οι λεπτομέρειες".

Ο προπονητής των Αχαιών, μετά από τις δηλώσεις του στην ΕΡΤ, μίλησε και στη συνέντευξη Τύπου όπου δήλωσε: "Οι αποφάσεις που πήραμε στο τέλος έκριναν το παιχνίδι. Παίξαμε όπως με έναν τρόπο που μας αντιπροσωπεύει με καλή άμυνα και καλή κυκλοφορία και πρέπει να διδαχτούμε πράγματα από το παιχνίδι αυτό,να γίνουμε πιο συνεπείς και καλύτεροι".

Η εβδομάδα αυτή ανήκει στο Κύπελλο Ελλάδας, αλλά ο Προμηθέας δεν ανήκει στις οχτώ ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο, κάτι που τον αφήνει χωρίς αγωνιστική δράση: "Παίζουμε δύο παιχνίδια την εβδομάδα και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε αυτό το κενό. Χρειάζεται προσοχή για το τι θα κάνουμε και πως θα αντιδράσουμε όταν επιστρέψουμε στους αγώνες. Δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει κάθε ομάδα μετά από ένα κενό διάστημα".