Skip to main content

Ράντονιτς: "Σημαντική η επιστροφή Πονίτκα"

Ο Μάριους Πονίτκα είναι ένα από τα βασικότερα όπλα του Παναθηναϊκού με προσφορά σε κάθε στατιστική κατηγορία και μάχες σε κάθε φάση. Ο Ντέγιαν Ράντονιτς στάθηκε στην επιστροφή του Πολωνού, μετά από δύο εβδομάδες απουσίας εξαιτίας τραυματισμού, αλλά και τα προβλήματα που συνεχίζει να έχει η ομάδα του.

"Το παιχνίδι με τον Προμηθέα δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν σημαντικό το γεγονός ότι στο τέλος νικήσαμε", τόνισε ο προπονητής των "πράσινων" στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρηρσης στο ΟΑΚΑ: "Σημαντικό επίσης για εμάς ήταν η επιστροφή του Πονίτκα. Και πλέον πρέπει να δούμε ποια είναι η κατάσταση με τους υπόλοιπους παίκτες που έχουν προβλήματα. Αύριο είναι μια νέα μέρα, μια νέα προπόνηση και θα έχουμε μια πιο καθαρή εικόνα ελπίζω".

Ο Ράντονιτς ρωτήθηκε για την παρουσία του Νέιτ Γουόλτερς στο Κύπελλο Ελλάδας. Λίγο νωρίτερα ο βοηθός του, Γκόραν Μπόσκοβιτς, είχε δηλώσεις στην ΕΡΤ πως ο Αμερικάνος γκαρντ να αγωνιστεί σίγουρα στο Ηράκλειο. Νωρίτερα το πρωί είχε δοθεί το όνομα του Τόμας αντί του Γουόλτερς για την Basket League: "Αυτή τη στιγμή δεν είναι σωστό να μιλήσουμε για τον Γουόλτερς. Θέλουμε να τον έχουμε μαζί μας στο Κύπελλο. Αλλά τρεις ώρες πριν από τον αγώνα με τη Βαλένθια μάθαμε ότι έχει πρόβλημα, το ίδιο πρωτί του αγώνα χάσαμε τον Παπαγιάννη... Θα δούμε αύριο που θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα. Τα δεδομένα αλλάζουν από μέσα σε μέρα".