Skip to main content

Αγραβάνης: «Κάθε εμπόδιο για καλό, ανυπομονώ για τον πρώτο τίτλο!»

Ο Δημήτρης Αγραβάνης έκανε την πρώτη του εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό στο πρωτάθλημα και βοήθησε ουσιαστικά στο να πάρει η νέα του ομάδα, η Τρίτη για φέτος, τη νίκη από τον Προμηθέα Πάτρας στο ΟΑΚΑ, σε ένα δύσκολο παιχνίδι.

«Δεν έχω συνηθίσει να αλλάζω ομάδα μέσα στη σεζόν, αλλά στην περίπτωσή μου ισχύει το κάθε εμπόδιο για καλό», τόνισε ο Αγραβάνης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ, είναι κάτι που το ήθελα πολύ. Με αυτούς τους συμπαίκτες μπορούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας, να δείξουμε καλύτερα πράγματα στη συνέχεια».

Ο διεθνής άσος είχε σήμερα 12 πόντους, 7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 2 κλεψίματα σε 20’35’’ και έδειξε πως έχει να προσφέρει με τη μαχητικότητά του: «Το να παίζω στον Παναθηναϊκό είναι μεγάλη χαρά για μένα. Αυτό ήθελα να επιστρέψω στο κορυφαίο είπεδο, στον κορυφαίο σύλλογο, στην Ευρωλίγκα. Όλα αυτά κάνουν τη δουλειά σου πιο εύκολη, γιατί έχεις καλούς συμπαίκτες. Παίκτες που δίνουν και την ψυχή τους κάθε φορά στο παρκέ, όπως ο Γκουντάιτς και με τη Βαλένθια και σήμερα, ο Μπέικον έκανε πολύ δουλειά στο τέλος... Εγώ αυτό κάνω σε όλη μου την καριέρα, βάζω ενέργεια. Είναι κλειδί όπως και το να μην σταματάς στο λάθος. Είδαμε και σήμερα έχαναν ένα δύο σουτ κάποιο παίκτες, αλλά οι υπόλοιποι συνεχίσαμε να παροτρύνουμε τους συμπαίκτες μας. Η ομάδα έχει πολύ ταλέντο, κάθε παίκτης μπορεί να σκοράρει ανά πάσα στιγμή, απλά πρέπει να βρούμε τη χημεία μας. Να είμαστε εκεί ο ένας για τον άλλον σε κάθε φάση, να βοηθάμε ο ένας τον άλλον σε άμυνα και επίθεση. Δεν πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να φιάξουμε αυτό το κομμάτι. Έχουμε το Final 8 μπροστά μας που κάθε αγώνας είναι τελικός. Ευελπιστώ να είναι η χημεία στα επίπεδα που πρέπει».

Ο ίδιος εισέπραξε και πάλι το χειροκρότημα της εξέδρας: «Ήδη τα πράγματα ήταν καλύτερα για μένα αγωνιστικά σε σχέση με τον αγώνα με τη Βαλένθια. Αυτό προσπαθούμε να χτίσουμε μέρα με τη μέρα. Ευχαριστώ τον κόσμο, θα δώσω το 100% για τον Παναθηναϊκό και ανυπομονώ για τον πρώτο μου τίτλο».

 

.