Skip to main content

Σπανούλης: «Είναι τέλεια να γυρίζω στο δεύτερό μου σπίτι»

Ο προπονητής του Περιστερίου, Βασίλης Σπανούλης, μίλησε μετά την εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον Ολυμπιακό με 101-79, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα των δυτικών προαστίων έκανε καλή διαχείριση της ενέργειας, ενώ επισήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν καταπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα.

Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης ανέφερε ότι: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή, άξιζε τη νίκη. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να συνεχίσουν να παίζουν και να κερδίζουν . Επέστρεψα στο γήπεδο που πέρασα 11 φανταστικά χρόνια, έχω μόνο ωραίες αναμνήσεις, είδα φίλους.

 
Όλη την εβδομάδα με ρωτούσαν πως θα νιώθω που θα επιστρέψω πίσω. Είναι τέλεια να γυρίζω στο δεύτερό μου σπίτι. Μόνο ωραία νιώθω. Ευχαριστώ τον κόσμο, τη διοίκηση, την ομάδα για το καλοσώρισμα».
 

Για το ματς: «Ο Ολυμπιακός είχε καταπληκτικά ποσοστά στα τρίποντα. Όταν μία ομάδα σκοράρει 17/30 τρίποντα είναι δύσκολο να την κερδίσεις. Το παλέψαμε, βγάλαμε αρετές, για την ομάδα που είμαστε και τις αρετές που πρεσβεύουμε. Προσπαθήσαμε να δώσουμε συμμετοχή σε όλους, έχουμε ένα δύσκολο ματς την Τρότη, ένα ματς που θέλουμε να κερδίσουμε απέναντι στην πρωταθλήτρια του BCL, την Τενερίφη. Δεν θέλαμε να παίξουν όλοι πάνω από 20 λεπτά, κάναμε καλή διαχείριση της ενέργειας. Να ετοιμαστούμε για το σημαντικό ματς με την Τενερίφη».