Skip to main content

Λαύριο – Παναθηναϊκός – Συγκινητικές στιγμές με Σερέλη

Αποθέωση για τον Χρήστο Σερέλη στο Λαύριο, με το μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού να κάνει «ζντο» με την πρώην ομάδα του!

Συγκινητικές στιγμές λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης του Λαυρίου με τον Παναθηναϊκό, με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Σερέλη.

Ο Έλληνας προπονητής αποδέχθηκε την πρόταση των «πράσινων» για να ενταχθεί στο προπονητικό τιμ του Παναθηναϊκού, στο πλευρό του Γιώργου Βόβορα, αφήνοντας το Λαύριο, έπειτα από 18 ολόκληρα χρόνια. Και η μοίρα το έφερε έτσι, ώστε το πρώτο του παιχνίδι στο νέο του πόστο, να είναι απέναντι στην… οικογένεια του.

Στο άκουσμα του ονόματος του Σερέλη, κατά την παρουσίαση των δύο ομάδων, ολόκληρο το γήπεδο σηκώθηκε όρθιο για να τον αποθεώσει, ενώ σύσσωμη η ομάδα του Λαυρίου κινήθηκε προς το μέρος του για να τον αγκαλιάσει. Μάλιστα, όλοι μαζί, παίκτες Λαυρίου και Σερέλης, έκαναν «ζντο», φωνάζοντας το όνομα του πρώην προπονητή τους.

Όσον αφορά τον Σερέλη, δεν έκρυψε την έντονη συγκίνηση του, ενώ στην συνέχεια έκατσε δίπλα από τον πάγκο του Παναθηναϊκού, καθώς, ως ένδειξη σεβασμού στην πρώην ομάδα του, προτίμησε να μην βρεθεί απέναντι της.