Skip to main content

Basket League – MVP της εβδομάδας ο Κολόμ

Η εξαιρετική εμφάνιση του Κίνο Κολόμ, στην νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου, τον έχρισαν πολυτιμότερο παίκτη της εβδομάδας στην Basket League.

Ο Ισπανός γκαρντ της Ένωσης είχε 23 πόντους, με 4/4 βολές, 2/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, 10 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, 3 λάθη σε 33’ και 4’’ συμμετοχής και συνολικά 34 βαθμούς στο σύστημα ranking, αριθμοί που του έδωσαν το βραβείο του MVP για 2η φορά την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά η ενημέρωση του ΕΣΑΚΕ:

Για δεύτερη φορά την φετινή σεζόν ο Κίνο Κολόμ αναδεικνύεται Stoiximan MVP of the Week!

Ο 34χρονος διεθνής Ισπανός γκαρντ έκανε στην εντός έδρας νίκη της ΑΕΚ επί του Λαυρίου Megabolt  με βάση την επίδοση του στην αξιολόγηση την καλύτερη εμφάνιση του στην Stoiximan Basket League, στην οποία αγωνίζεται για πρώτη φορά στην καριέρα του την φετινή χρονιά. 

Ο Κολόμ στο ματς για την 21η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος συγκέντρωσε 34 βαθμούς στο ranking (23 πόντοι με 4/4 βολές, 2/3 δίποντα, 5/7 τρίποντα, ένα ριμπάουντ, 10 ασίστ, 7 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, 3 λάθη σε 33’ και 4’’ συμμετοχής) περισσότερους από κάθε άλλο παίκτη στις αναμετρήσεις της Stoiximan Basket League από τις 7 Απριλίου έως χθες 11/4. 

Ο Ισπανός γκαρντ είχε αναδειχθεί ξανά Stoiximan MVP of the Week στις 11 Οκτωβρίου 2021, χάρις στους 28 βαθμούς που συγκέντρωσε στην συνάντηση της Ένωσης με την Λάρισα για την 2η αγωνιστική της κανονικής περιόδου του 30ου Επαγγελματικού Πρωταθλήματος. Ήταν ο αγώνας εγκαινίων της νέας έδρας της ΑΕΚ του ολυμπιακού κλειστού γυμναστηρίου των Άνω Λιοσίων. 

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.