Skip to main content

Πρίφτης: « Χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο τέλος»

Με έκδηλη την απογοήτευση από το αποτέλεσμα και από την εικόνα της ομάδας, στο βλέμμα του, ήταν ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος είδε τον Παναθηναϊκό να χάνει για τέταρτο σερί παιχνίδι από τον Ολυμπιακό. Οι πράσινοι χάνουν πιθανότατα και το πλεονέκτημα έδρας, όμως ο Έλληνας προπονητής εξήγησε το αυτονόητο, πως όλα θα κριθούν τον Ιούνιο αν και ήταν τρομερά προβληματισμένος, ειδικά στη συνέντευξη Τύπου.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης:

 

"Ήμασταν αναποτελεσματικοί και πολύ στρεσαρισμένοι. Είχαμε και λέι-απ και σουτ, χαλάσαμε τη σκέψη μας και το μυαλό μας, κάναμε αρκετά λάθη, κάναμε εννέα στο β' μέρος και ήταν τελείως διαφορετική η αναλογία. Κρίμα, παίξαμε, παλέψαμε, αλλά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Ο Ολυμπιακός έχει σερί νίκες, αλλά όλα θα κριθούν τον Ιούνιο" ήταν τα λόγια του στην κάμερα της ΕΡΤ.

 

 

Στη συνέντευξη Τύπου ο Δημήτρης Πρίφτης είπε πως: "Έγινε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, πιστεύω κάναμε προσπάθεια, απλώς ήμασταν αναποτελεσματικοί στο δεύτερο κυρίως μέρος. Στο τρίτο δεκάλεπτο χάσαμε καλάθια που έπρεπε να βάλουμε, χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και γίναμε στατικοί. Άλλαξε η αναλογία ασίστ/λαθών, με μεγάλη διαφορά και νομίζω ότι από την επίθεσή μας, έχοντας νευρικότητα και άγχος, στερηθήκαμε τη δυνατότητα να κερδίσουμε.

 

Προχωράμε, όλα θα κριθούν τον Ιούνιο, πρέπει να συνεχίσουμε, δεν έχω να πω κάτι άλλο. Αντί να πασάρουμε στον Παπαγιάννη, του πασάραμε στο πάτωμα. Μπορούμε να πασάρουμε την μπάλα, αλλά χρειάζεται συγκέντρωση για να την δώσουμε στον ξεμαρκάριστο παίκτη. Αυτό το κάναμε και το κάναμε πολύ έντονα στο πρώτο μισό του αγώνα. Σουτάραμε έξι βολές, δύο στο δεύτερο μέρος. Και πήγαμε την μπάλα στο καλάθι πολλές φορές. Τέλος πάντων, δεν νομίζω ότι αυτό είναι το θέμα".