Skip to main content

Λαρεντζάκης: «Μου είπαν να πεθάνει η μητέρα μου»

Το… τρίτο ημίχρονο της αναμέτρησης των Άνω Λιοσίων, ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, είχε ως πρωταγωνιστές οπαδούς και παράγοντες της Ένωσης και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, με τους «ερυθρόλευκους» να καταγγέλουν επίθεση εις βάρος τους στην φυσούνα, με στόχο τον Έλληνα διεθνή και τους «κιτρινόμαυρους» να ρίχνουν την ευθύνη στον «ερυθρόλευκο» άσο.

Το πρωί της Κυριακής (30/1), τον λόγο πήρε ο ίδιος ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο οποίος, με ανάρτηση του στα social media, έδωσε την δική του εκδοχή, τονίζοντας πως παράγοντας της πρώην ομάδας του, μαζί με οπαδό της ΑΕΚ, τον έβρισαν, χωρίς τον ίδιο να απαντήσει, μέχρι την στιγμή που ο τελευταίος αναφέρθηκε με χυδαίο τρόπο στην μητέρα του.

«Με την ΑΕΚ πέρασα τρία χρόνια και κατέκτησα τίτλους, προσπαθώντας πάντα για το καλύτερο. Χάρισα πολλά χρήματα και δεν προσέφυγα στα δικαστήρια, για να μην δημιουργήσω πρόβλημα. Πραγματικά λυπάμαι όταν λένε ότι εγώ προκάλεσα και τα λένε αυτοί που ξέρουν πολύ καλά τι έχουν κάνει. Αυτοί που θεωρούν τους εαυτούς τους πιο σημαντικούς από την ομάδα και τους αθλητές.

Από την ώρα που μπήκα χτες στο γήπεδο, άκουγα να με βρίζουν και να λένε πολλά. Πάρα πολλά. Κανένα πρόβλημα. Προσπαθούσα να κάνω την δουλειά μου και να βοηθήσω την ομάδα που αγωνίζομαι. Στο τέλος του αγώνα, ήρθε ένας φίλος της ΑΕΚ, μαζί με έναν παράγοντα της ομάδας και με έβριζαν χυδαία. Ούτε και εκεί απάντησα, μέχρι την στιγμή που γύρισε και μου είπε ο φίλος της ΑΕΚ να πεθάνει η μάνα μου και να την βρω κρύα όταν γυρίσω σπίτι. Εκεί ξεχείλισε το ποτήρι και αντέδρασα μέσα στην φυσούνα μόνο προς το συγκεκριμένο άτομο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Λαρεντζάκης.