Skip to main content

ΑΕΚ: Κιτρινόμαυρος ο Μπόγρης

Παίκτης της ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται ο Γιώργος Μπόγρης, καθώς οι δύο πλευρές ήρθαν σε οριστική συμφωνία και ο Έλληνας σέντερ επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από δύο χρόνια, στα οποία φόρεσε την φανέλα της Τενερίφης.

Πρόκειται για μία κίνηση η οποία θα βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό την νέα προσπάθεια της Ένωσης, καθώς πρόκειται για έναν Έλληνα παίκτη με μεγάλη εμπειρία, τόσο στο εσωτερικό (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Άρης, Προμηθάς), όσο και στο εξωτερικό, έχοντας παίξει στην ACB με τις Ανδόρα, Μπιλμπάο και Τενερίφη.

Ο Μπόγρης, με πρόσφατες δηλώσεις του στο Superbasket.gr, είχε εμφανιστεί ανοικτός στην επιστροφή του στην Ελλάδα, για χάρη μία ομάδας με μπασκετική παράδοση και η ΑΕΚ είναι μία από αυτές. Η έλευση του Στέφανου Δέδα στην Ένωση ήταν αυτή που έκανε… κλικ στον Μπόγρη, με την  επιστροφή στην Ελλάδα να… κλειδώνει στο μυαλό του Μπόγρη, μετά και την επαφή που είχε με τον νέο προπονητή της ΑΕΚ, καθώς διαπιστώθηκε ταύτιση απόψεων στην φιλοσοφία των δύο ανδρών, αναφορικά με το πώς βλέπουν το μπάσκετ.