Skip to main content

Μπόγρης: «Η ΑΕΚ καλύπτει τις φιλοδοξίες μου, έχω μιλήσει με τον κόουτς Δέδα»

Ο Γιώργος Μπόγρης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο aek365 ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις του προ ολίγων ημερών στο superbasket όπου και ουσιαστικά είχε «φωτογραφίσει» την ΑΕΚ  σαν τον επόμενο προορισμό της καριέρας του.  Ο Μπόγρης σχεδόν επιβεβαίωσε όσα είχε αφήσει να εννοηθούν καθώς όπως είπε έχει μίλησει με τον Στέφανο Δέδα και πιστεύει ότι η «Ένωση» είναι μια ομάδα που του ταιριάζει και θα μπορούσε να τον κάνει να πειστεί και επαναπατριστεί.

Αναλυτικά όσα είπε:

Γιώργο καλησπέρα, πριν από μερικές ημέρες έδωσες μία συνέντευξη, στο superbasket.gr, όπου «φωτογράφισες» την ΑΕΚ ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας σου. Έτσι είναι, ή λάθος καταλάβαμε;

«Καλησπέρα και από εμένα... Ήταν μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης θα πω εγώ. Μίλησα για την πορεία μου μέχρι σήμερα και τα πλάνα που έχω για το μέλλον μου. Δεν θα σου πω, ότι «φωτογράφισα» κάποια ομάδα, αλλά αν με ρωτάς αν η ΑΕΚ έχει τα στοιχεία που θα με έκαναν να επαναπατριστώ θα σου πω, ότι αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Είναι μία ομάδα με μπασκετική παράδοση, ιστορία, επιτυχίες, βάση οπαδών και πάντα με στόχο τη διάκριση. Δεν νομίζω, ότι ένας αθλητής αναζητά κάτι περισσότερο».

 

Για να μη κρυβόμαστε γνωρίζουμε ότι αποτελείς «βασικό στόχο» του Στέφανου Δέδα και της ΑΕΚ.

 «Το ότι η ΑΕΚ είναι από τις ομάδες, που θα έκαναν την απόφασή μου πιο εύκολη να επιστρέψω είναι αλήθεια. Έχει όλα τα στοιχεία που θέλω ως αθλητής και σαν προσωπικότητα, με πρώτο και κύριο τη δίψα για επιτυχία. Επίσης, το ότι έχω μιλήσει με τον Κόουτς Δέδα είναι γεγονός και δεν σας κρύβω θα είναι σημαντικός λόγος για να πάρω όποια απόφαση πάρω. Πιστεύω είναι ένας σύγχρονος προπονητής, που μου ταιριάζει πολύ αγωνιστικά αφού έχει αφήσει πίσω του όλα τα κατάλοιπα της σερβικής σχολής που έχει ριζώσει στο ελληνικό μπάσκετ και βασίζεται πολύ στο ταλέντο των παικτών του, επικεντρώνεται στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδος του και πολύ λιγότερο στο πως θα καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Άρα πιστεύω τυχόν συνεργασία μαζί του θα είναι πολύ εποικοδομητική και για τους δύο».