Skip to main content

Τσίκληρας: « Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους»

Ο προπονητής του Ιωνικού Άγγελος Τσίκληρας  μίλησε μετά το τέλος του αγώνα όπου η ομάδα του ηττήθηκε με 61-90 από τον Παναθηναϊκό και είπε πως θέλει να δώσει συγχαρήτηρια σε όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν στην σαιζόν και πέτυχαν την είσοδο της ομάδας στα playoffs. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής:

«Σήμερα ολοκληρώθηκε για εμάς μία πολύ καλή και σημαντική σεζόν. Ξέραμε ότι στα play-offs θα αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Προσπαθήσαμε, όπως στο πρώτο ματς, να είμαστε ανταγωνιστικοί, να απολαύσουμε το παιχνίδι και να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά. Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω δημόσια όλα τα παιδιά.

Δυστυχώς, έλειπε ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης σε αυτά τα δύο ματς, αλλά τον είχαμε στο μυαλό μας και παίξαμε και γι’ αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έδωσαν τον εαυτό τους κι ήταν όλη μέρα στο γήπεδο, το staff, τη διοίκηση και όλους όσοι βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Η είσοδος στα play-offs ήταν από τα πιο σημαντικά επιτεύγματα του Ιωνικοού Hellenic. Θεωρώ ότι κερδίσαμε το σεβασμό. Πιστεύω ότι την επόμενη χρονιά θα δούμε ακόμη καλύτερα πράγματα».