Skip to main content

ΑΕΚ – Περιστέρι 86-71: Φιλική νίκη για τον Δικέφαλο

Παρά τις πολλές απουσίες, η ΑΕΚ επικράτησε με σχετική ευκολία του Περιστερίου, όπως δείχνει το τελικό 86-71, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ.

Με πρωταγωνιστές τους Μέικον και Μορέιρα, η ΑΕΚ νίκησε το Περιστέρι αλλά και τις… απουσίες (έλειψαν οι διεθνείς Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος, Μωραΐτης, Ματσιούλις αλλά και οι Σλότερ και Μόουζες), με σκορ 86-71, σε παιχνίδι που διεξήχθη στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η Ένωση είχε τον έλεγχο το μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ξέφυγε με διαφορά κοντά στους 10 πόντους, με την ανάπαυλα του ημιχρόνου (53-44), την οποία, μάλιστα, αύξησε μέχρι το φινάλε του ματς.

Μέικον και Μορέιρα, με 17 πόντους έκαστος, ήταν οι πρώτοι σκόρερ από πλευράς ΑΕΚ, με τον Λοτζέσκι να προσθέτει 10 πόντους, τον Ζήση 9, τον Λάνγκφορντ 8, όσους σημείωσαν και οι Γόντικας και Κατσίβελης, ενώ Μαυροειδής και Ρογκαβόπουλος είχαν 6 και 3 πόντους αντίστοιχα.

Για το Περιστέρι,  από το οποίο έλειψαν οι διεθνείς Καράμπελας, Σαλούστρος και ο τραυματίας Μπουρούσης, ο Πέτεγουεϊ είχε 15 πόντους, ο Τζόουνς 14, ο Γούνταρντ 10 πόντους, ενώ από εκεί και πέρα, 8 πόντους πρόσθεε ο Γκουτιέρες, 7 ο Μάντζαρης, όσους και ο ΜακΛίν, 6 ο Κρόκετ και 5 ο Σκορδίλης.