Skip to main content

Basket League: Ρεκόρ καριέρας για Σπυρόπουλο και Παπαδάκη

Oι Τάσος Σπυρόπουλος και Κώστας Παπαδάκης έκαναν ρεκόρ καριέρας στην αναμέτρηση της Λάρισας με το Περιστέρι.

 

Aναλυτικά όσα αναφέρει ο ΕΣΑΚΕ:

Η Λάρισα Bread Factory πήρε μεγάλη βοήθεια από τους Έλληνες παίκτες της στο χθεσινό παιχνίδι. Δύο από αυτούς μάλιστα έφτασαν σε ρεκόρ καριέρας.



*Ο Τάσος Σπυρόπουλος είχε επτά πόντους στα έξι προηγούμενα παιχνίδια του αλλά χθες σημείωσε 14 που είναι η κορυφαία επίδοση των 47 εμφανίσεων του στη Stoiximan Basket League. Η προηγούμενη καλύτερη ήταν οι 11 που είχε στην 26η αγωνιστική του Πρωταθλήματος 2014-15 με τον Πανιώνιο σε ματς απέναντι στη Νέα Κηφισιά.



*Ρεκόρ καριέρας και για τον Κώστα Παπαδάκη που μοίρασε επτά ασίστ, δύο περισσότερες από την προηγούμενη καλύτερη επίδοση του. Είχε πέντε ασίστ ως παίκτης του Κολοσσού H Hotels στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος 2016-17 κόντρα στον Προμηθέα και δύο φορές φέτος με τη Λάρισα Bread Factory στα ματς με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.



*Για δεύτερη φορά σε τέσσερις μέρες -μετά το ματς της Τετάρτης με τον Άρη- και τρίτη συνολικά στο Πρωτάθλημα, ο Τζέιμς Ουέμπ έφτασε σε double-double με 15 πόντους και 10 ριμπάουντ. Έτσι είναι πλέον πρώτος στη σχετική λίστα προσπερνώντας τον Βασίλη Καββαδά που έχει δύο.



*Σε ομαδικό επίπεδο, η Λάρισα Bread Factory είχε για πρώτη φορά πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Στον αντίποδα έμεινε για τρίτη φορά χωρίς τάπα, μετά τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τον Άρη.