Skip to main content

Σκορδίλης: «Να επιστρέψουμε στην κανονικότητα»

Στην Αθήνα πραγματοποιεί την προετοιμασία του ενόψει της νέας σεζόν το Περιστέρι, με τον Γάιο Σκορδίλη, με δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, να στέκεται αρχικά στις αλλαγές που έχει προκαλέσει η πανδημία του κορονοϊού.

«Τα δυο προηγούμενα χρόνια κάναμε την προετοιμασία μας στα Γιάννενα. Αυτή τη σεζόν η ομάδα επέλεξε να μείνει στην Αθήνα για να κάνουμε προπονήσεις. Είναι περίεργα τα πράγματα, λόγω του κορονοϊού. Όταν δουλεύεις στο δικό σου χώρο και επιστρέφεις στο σπίτι σου και την οικογένεια σου, νομίζω ότι σε βοηθάει στην προετοιμασία»,  υποστήριξε ο Έλληνας σέντερ, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

«Έχουμε κρατήσει έναν κορμό αθλητών από πέρυσι, κάποια παιδιά που είμαστε χρόνια μαζί και αυτό είναι καλό γιατί θα βοηθήσει τους καινούργιους παίκτες να εγκλιματιστούν πιο εύκολα και να μπουν στην ομάδα και την φιλοσοφία του συνόλου πιο γρήγορα. Όλοι ανυπομονούμε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Γιατί πέρυσι τελείωσε σύντομα και άδοξα. Όλοι είναι διψασμένοι, ανυπομονούν να αρχίσουν τα παιχνίδια και να επιστρέψουμε στην κανονικότητα».

Τέλος, ο Σκορδίλης μίλησε και για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Περιστερίου.

«Το Basketball Champions League δείχνει ότι κάνει βήματα προόδου κάθε χρόνο. Ειδικά φέτος νομίζω αυτό το βήμα είναι πολύ μεγάλο, καθώς ήρθαν στην διοργάνωση ομάδες από το πολύ υψηλό επίπεδο. Ομάδες με ιστορία και πολύ καλές πορείες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναμφίβολα, αυτό κάνει την δουλειά μας πιο δύσκολη. Όμως, εμείς έχουμε θέσει τους στόχους μας σαν ομάδα και θα τους κυνηγήσουμε! Και πέρυσι κάναμε μια καλή πορεία, καταφέραμε να αφήσουμε έξω ομάδες δυνατές με ιστορία στην Ευρώπη, ελπίζω να τα καταφέρουμε και φέτος», ήταν τα λόγια του παίκτη της ομάδας των  δυτικών προαστίων.