Skip to main content

Μπουντενχόλζερ: «Ο Γιάννης έχει κάνει περισσότερα από αρκετά για να ξαναβγεί MVP

Το ΝΒΑ αποφάσισε το βραβείο του φετινού MVP της κανονικής περιόδου να δοθεί με βάση τα όσα συνέβησαν στο πρωτάθλημα μέχρι τις 11 Μαρτίου και ο Μάικ Μπουντενχόλζερ,  προπονητής των Μπακς, μετά την σχετική ενημέρωση που είχε από τους δημοσιογράφους, με δηλώσεις του ξεκαθαρίζει πως η διάκριση ανήκει στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για δεύτερη σερί σεζόν.

"Δεν το ήξερα, για να είμαι ειλικρινής, αλλά έχει νόημα αυτό. Οι ομάδες έπαιξαν πάνω - κάτω τον ίδιο αριθμό αγώνων, από 64 έως 66, οπότε έχουν δείξει ένα σημαντικό κομμάτι της δουλειάς τους. Το πιο σημαντικό είναι ότι ο Γιάννης, στο δικό μας μυαλό, έχει κάνει περισσότερα από αρκετά για να αξίζει να βγει ξανά MVP" ανέφερε αρχικά ο προπονητής των "Ελαφιών" για να προσθέσει

"Αυτά που κάνει για εμάς στις δύο πλευρές του παρκέ, αυτά που κάνει κάθε βράδυ, το πόσο ψηλά βάζει τον πήχη, σε επίπεδο κουλτούρας, δουλειάς, αλλά και ως συμπαίκτης είναι που κάνουν τη διαφορά. Είναι ένας σπουδαίος συμπαίκτης, παίζει χωρίς ίχνος εγωισμού, κάνει τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό είναι το νόημα του MVP, οπότε σίγουρα νιώθουμε ότι το αξίζει".