Skip to main content

Μαρτίν: «Πετύχαμε κάτι που πολλοί έβλεπαν ως αδύνατο»

Η ACB μετρά αντίστροφα για την επανέναρξη της στις 17 Ιουνίου, καθώς παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της τελικής φάσης της Βαλένθια και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αντόνιο Μαρτίν, με δηλώσεις του, τόνισε πως επιτεύχθηκε κάτι που φάνταζε αδύνατο κατά την διάρκεια της πανδημίας.

"Πετύχαμε κάτι, που πολλοί έβλεπαν ως αδύνατο. Μία από τις προτάσεις που έκανε η Βαλένθια ήταν, για τον περιορισμό του ρίσκου για τους παίκτες, να μετατραπεί ένα τμήμα του προπονητικού κέντρου σε διαγνωστικό κέντρο, τόσο για τον κορονοϊό όσο και για κάποιες βασικές εξετάσεις για τους αθλητές (αξονική, μαγνητική, υπέρηχοι). Αυτό που θέλαμε να αποφύγουμε είναι όσο το δυνατόν περισσότερο οι μετακινήσεις, ακόμη κι αν αυτές αφορούν τη διακομιδή σε ένα νοσοκομείο" υποστήριξε ο Μαρτίν, ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε:

"Καταρχάς ήταν κάτι σημαντικό, που απέφερε κέρδη σε όλους μας. Ήμασταν σε θέση να ακούσουμε τις ανησυχίες τους, να ξέρουμε τι τους απασχολεί περισσότερο και ποιες είναι οι αμφιβολίες τους για συγκεκριμένα ζητήματα. Εν συνεχεία, μπορέσαμε να τους παρουσιάσουμε και να εξηγήσουμε πλήρως το πλάνο μας και οτιδήποτε αφορά στον τρόπο ολοκλήρωση της σεζόν".