Skip to main content

Σερέλης:"Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι, ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας δίνει φτερά"

Ο υπηρεσιακός πρώτος προπονητής του Παναθηναϊκού Χρήστος Σερέλης στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του στο παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι,στις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα προπονητή:

"Αρχικά να πω συλλυπητήρια στον κόουτς Αταμάν. Κατά δεύτερον συγχαρητήρια στο Περιστέρι για την πρόκριση στο Final Four του BCL. Εύχομαι τα καλύτερα. Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γιατί το Περιστέρι είναι μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε και κάποιες απώλειες της τελευταίας στιγμής. Δεν ήμασταν καθόλου καλοί στο πρώτο μέρος και δώσαμε στο Περιστέρι την ευκαιρία να σκοράρει εύκολα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Πιστεύαμε ότι το παιχνίδι θα παέι οριακά μέχρι το τέλος. Βρήκαμε κάποιες καλές φάσεις στην επίθεση με κάποια πικ εν ρολ και κάποια ποπ άουτ του Μήτογλου και καταφέραμε και πήραμε το ματς. Όχι με τον τρόπο που θέλαμε, αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε.

Ξέραμε ότι είχαμε ένα δύσκολο παιχνίδι σήμερα. Εμείς οι προπονητές μπορεί να κοιτάζαμε ήδη τη Μακάμπι, αλλά δεν έχουμε αναφέρει τίποτα στους παίκτες. Από αύριο θα μιλήσουμε και με τους παίκτες. Η Μακάμπι είναι μια πολύ καλή και αθλητικά ομάδα. Μας έχει κερδίσει δύο φορές. Αυτό είναι έξτρα κίνητρο για εμάς. Είναι σημαντικό ότι έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Ο κόσμος εδώ μας δίνει φτερά. Θεωρώ ότι θα είμαστε πανέτοιμοι και ελπίζω όλοι υγιείς, γιατί βλέπετε ότι μέχρι και τελευταία στιγμή έχουμε κάποια προβλήματα. Θα γυρίσει και ο κόουτς και πιστεύω θα είμαστε πανέτοιμοι. Θέλουμε πάρα πολύ να φτάσουμε στο Final Four"