Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Η νέα φάση του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει έξτρα κόπωση»

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε… μπαστούνια απέναντι στον Άρη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στην έξτρα κόπωση που φέρνει ο Γ’ γύρος.

"Μας έβαλε δύσκολα ο Άρης, αλλά και ο εαυτός μας, γιατί για μία ακόμα φορά, νομίζω τέταρτη ή πέμπτη συνεχόμενη, νομίζαμε ότι θα πάρουμε το παιχνίδι περπατώντας και μετά αναγκαζόμαστε να ξοδέψουμε μεγάλη ένταση και ενέργεια για να κερδίσουμε αυτά τα ματς στο τέλος. Είμαστε αδικαιολόγητοι", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ, για να προσθέσει: 

"Η νέα φάση του πρωταθλήματος μπορεί να προσφέρει έξτρα κόπωση. Με όλο το σεβασμό. Σέβομαι πάντα τους θεσμούς. Εμείς θα παίξουμε 5-6 παιχνίδια ακόμα με πολύ καλούς αντιπάλους, τους άλλους πέντε πρώτους του πρωταθλήματος. Έχουμε παίξει ήδη περίπου 60 παιχνίδια, οπότε για μας είναι έξτρα κόπωση, την οποία πρέπει, βέβαια, ως επαγγελματίες να είμαστε έτοιμοι να τη διαχειριστούμε".

Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο προπονητής του Ολυμπιακού τόνισε: 

«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα. Ήρθε ένας μεγάλος αριθμός κόσμου Κυριακή απόγευμα να δει την ομάδα. Εμείς για μία ακόμη φορά δεν ήμασταν στο επίπεδο της ποιότητας που έχουμε ως ομάδα, την ατομική ποιότητα των παικτών. Συγχαρητήρια στον Άρη. Έπαιξε με μεγάλη ένταση. Είμαι χαρούμενος που δεν τραυματίστηκε κανείς, γιατί αναγκαστήκαμε να ξοδέψουμε μεγάλη ενέργεια στο παιχνίδι. Ειδικά όταν συνειδητοποιήσαμε πως περπατώντας για μία ακόμη φορά δεν θα κερδίσουμε. Τις τελευταίες 4-5 αγωνιστικές γίνεται αυτό. Έχουμε παίξει κοντά στα 60 παιχνίδια και μπορώ να καταλάβω και εγώ, πως προερχόμενοι από το παιχνίδι με την Παρτιζάν στο Βελιγράδι, πως το κίνητρο, η συγκέντρωση και η ένταση του παιχνιδιού θα ήταν σε χαμηλό επίπεδο. Καλή συνέχεια στον Άρη».