Skip to main content

Basket League - Ο Ράγκλαντ MVP της 16ης αγωνιστικής

Ο Τζο Ράγκλαντ έκανε τα πάντα κόντρα στο Μαρούσι, συνέλλεξε 38 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης και αναδείχθηκε σε MVP της 16ης αγωνιστικής της Basket League. 

Αναλυτικά η  καταγραφή από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

Ο Τζο Ράγκλαντ με την εντυπωσιακή εμφάνιση του στην εντός έδρας νίκη του Περιστερίου bwin επί του Αμαρουσίου για την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Stoiximan Basket League αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Ελλάδα Stoiximan MVP of the Week.

Παράλληλα ο Ράγκλαντ έγινε ο πρώτος παίκτης του Περιστερίου bwin που αναδεικνύεται Πολυτιμότερος της Εβδομάδας για την φετινή σεζόν.

Ο 34χρονος Αμερικανός συγκέντρωσε στη νίκη των «κυανοκίτρινων» 38 βαθμούς στο ranking, που ήταν η καλύτερη επίδοση μεταξύ των αθλητών που αγωνίστηκαν στα ματς του προηγούμενου διημέρου για την Stoiximan Basket League και την 16η αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο Ράγκλαντ είχε 19 πόντους με 2/3 βολές, 4/4 δίποντα, 3/3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 5 κερδισμένα φάουλ, ένα φάουλ εναντίον, ένα κλέψιμο και τρία λάθη σε 28’ και 40’’ συμμετοχής.

Η ανάδειξη του Stoiximan MVP of the Week γίνεται ανεξάρτητα με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής της Stoiximan Basket League και αφορά τις αναμετρήσεις της προηγούμενης εβδομάδας.