Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Δεν είναι μια νίκη που μπορούμε να υποτιμήσουμε, ο Σίκμα θα είναι έτοιμος με Αρμάνι, θα δούμε για Γκος»

Ο Ολυμπιακός τα βρήκε… μπαστούνια απέναντι στην σκληροτράχηλη ΑΕΚ, μέχρι να φτάσει στην νίκη με 79-71, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλά, μεταξύ άλλων, για την κατάσταση των τραυματιων.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, γεμάτο ένταση. Είχε ένταση στους πάγκους, στον αγωνιστικό χώρο. Κάναμε πολλά λάθη. Η ΑΕΚ έπαιξε καταπληκτικά, πήγε το παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό και έβαλε τρίποντα στο transition. Κερδίσαμε, εκτιμώ ιδιαίτερα αυτή τη νίκη. Δεν είναι μια νίκη που μπορούμε να υποτιμήσουμε σε καμία περίπτωση. Ο χρόνος είναι αμείλικτος, τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Έτσι είναι η δουλειά μας, θα κοιτάξουμε να επιβιώσουμε", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή του Ολυμπιακού στην κάμερα της ΕΡΤ, για να προσθέσει:

"Ο Σίκμα θα κάνει προπόνηση και θα είναι έτοιμος με την Αρμάνι Μιλάνο. Ο Γουίλιαμς-Γκος κάνει επίσης προπόνηση, θα δούμε πότε θα μπει. Είτε την Τρίτη είτε την Πέμπτη".

Λίγο αργότερα, στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, τόνισε τα εξής: 

"Η ΑΕΚ έπαιξε πάρα πολύ καλά, έχει ταλέντο. Μετά από καλάθι πηγαίνει στον αιφνιδιασμό, είναι δυνατή στο επιθετικό ριμπάουντ και σκληρή μακριά από τη μπάλα. Μας δυσκόλεψε αρκετά, όπως φάνηκε και από την εξέλιξη του σκορ. Κάθε ημέρα, κάθε παιχνίδι, κάθε προπόνηση είναι υπέρ μας γιατί κάποιοι παίκτες θα βρουν ρυθμό. Τώρα πρέπει να δούμε πώς θα τελειώνουμε τους αγώνες νωρίτερα και να είμαστε συγκεντρωμένοι σε αγώνες που δεν θα έχουμε μεγάλο κίνητρο. Πρέπει να το κάνουμε με συνέπεια και με σταθερότητα".