Skip to main content

Μπαρτζώκας: «Ο αθλητισμός είναι ένα βιβλίο, πρέπει πάντα να προχωράμε»

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε μετά την νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ με 75-54, επισημαίνοντας ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης δεν έπαιξε για αγωνιστικούς λόγους.

Ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του στην κάμερα της ΕΡΤ ότι: «Μου αρέσει να παίζουμε σαν ομάδα... Παίξαμε κατά διαστήματα αρκετά καλό μπάσκετ και σε κάποια άλλα σημεία ήμασταν χαλαροί».

Για το ότι ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης πήγε στο πάγκο από τον δεύτερο δεκάλεπτο: «Μπορεί να ξαναγίνουμε viral αλλά θα το ρωτήσω...Είσαι επίμoνος... Θέλεις να γίνεις viral προφανώς, ε; Δεν έπαιξε για αγωνιστικούς λόγους».

Για την επιστροφή των ερυθρολεύκων στην Basket League μετά την ήττα στον τελικό της Euroleague από την Ρεάλ Μαδρίτης: «Όσο περνάνε οι μέρες, είμαστε καλύτερα. Ο αθλητισμός είναι ένα βιβλίο. Όταν αλλάζεις σελίδα, όταν προχωράς δεν βλέπεις την προηγούμενη. Είναι είναι τα πράγματα. Πρέπει πάντα να προχωράς. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήλθε σήμερα για να δείξει την υποστήριξή του στην ομάδα. Το εκτιμώ πολύ».