Skip to main content

Basket League - Για την πρόκριση ο Παναθηναϊκός, για νέα ισοφάριση το Περιστέρι

Ώρα Game 4 ανάμεσα σε Περιστέρι και Παναθηναϊκό, με τις δυο ομάδες να συναντώνται εκ νέου στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» στο πλαίσιο των ημιτελικών του πρωταθλήματος. 

Από τη μία η γηπεδούχος ομάδα του Περιστερίου θέλει να κάνει το 2-2 νικώντας ξανά τον Παναθηναϊκό, με τον Βασίλη Σπανούλη να θέλει να δει από τους αθλητές του άλλη μια καλή εμφάνιση κόντρα στους πράσινους. Οι «Πρίγκιπες της Δυτικής Όχθης» θα παραταχθούν χωρίς τον Νίκο Χουγκάζ καθώς αγωνίζεται ως δανεικός από τον ΠΑΟ και υπάρχει σχετική συμφωνία των δυο ομάδων.

Από την άλλη η φιλοξενούμενη ομάδα του Παναθηναϊκού θέλει να προκριθεί πρώτη στους τελικούς του πρωταθλήματος και να περιμένει την εξέλιξη μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάρις Λι υποφέρει από διάστρεμμα στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού του και την Παρασκευή 26/5 δεν έβγαλε όλη την προπόνηση. Ως εκ τούτου η συμμετοχή του στο ματς θα κριθεί τις τελευταίες ώρες, με το Χρήστο Σερέλη να μην αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα.

Ο τρίτος ημιτελικός μεταξύ Περιστερίου και Παναθηναϊκού θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.