Skip to main content

Σάλος με τις απειλές θανάτου προς τον Λεμπρόν Τζέιμς! (pics)

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει εκατομμύρια θαυμαστές, όμως έχει και αρκετούς haters, με έναν από αυτόν, μάλιστα, να το παρακάνει, καθώς δεν δίστασε να δημοσιεύσει στο Instagram, σχέδιο… δολοφονίας του Βασιλιά!

"Την Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2021, θα πάω στον αγώνα των Νετς με τους Λέικερς. Θα περάσω από τον έλεγχο το όπλο που βλέπετε στη φωτογραφία και θα πυροβολήσω τον Λεμπρόν Τζέιμς στο κεφάλι στη διάρκεια ενός τάιμ άουτ. Σε προειδοποίησα",  αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα του, με την συνοδεία φωτογραφίας ενός όπλου!

Όπως είναι λογικό, στις ΗΠΑ έγινε ο… κακός χαμός, με τον ίδιο, λίγο αργότερα να διαγράφει την φωτογραφία και με νέα ανάρτηση του να ισχυρίζεται πως απλά… έκανε πλάκα!

"Θα ήθελα να απολογηθώ δημόσια για την απειλή κατά της ζωής του Λεμπρόν Τζέιμς ως αστείο. Κατανοώ ότι αυτά δεν είναι αστεία και μπορεί να ληφθούν πολύ σοβαρά υπόψη. Μπορείτε να με μισήσετε όσο θέλετε, αλλά ειλικρινά ζητώ συγγνώμη κι αν μπορούσα να γυρίσω πίσω το χρόνο και να ξανασκεφτώ προτού δημοσιεύσω κάτι τέτοιο, θα το έκανα", αναφέρει το νέο μήνυμα του hater του Λεμπρόν, με το οποίο προσπάθησε να… σώσει την εις βάρος του κατάσταση.

https://twitter.com/KendrickPBurner/status/1346633606228279296

https://twitter.com/KendrickPBurner/status/1346665558356471808