Skip to main content

Μέσι εναντίον… classico!

Οι φίλοι της Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης έχουν… κυκλώσει στο ημερολόγιο τους την ημερομηνία 27/12, καθώς τότε είναι προγραμματισμένο το classico  της 16ης αγωνιστικής της Liga Endesa.

Ρεάλ και Μπαρτελόνα συγκρούονται στην Μαδρίτη (27/12, 22:30), όμως την δόξα του classico απειλεί να κλέψει ένας… ποδοσφαιριστής! Και μάλιστα, όχι όποιος και όποιος, αλλά ίσως ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πλανήτη.

Ο λόγος, φυσικά, για τον Λιονέλ Μέσι, καθώς την ίδια ημέρα και ώρα το κανάλι «La Sexta» έχει προγραμματίσει να προβάλει την αποκλειστική και πολυαναμενόμενη  συνέντευξη του «Pulga», στην οποία,  μάλιστα λέγεται πως ο Αργεντινός θα ανακοινώσει κάτι το οποίο θα… σοκάρει τον κόσμο!

Έτσι, από την μία οι φίλοι των Καταλανών θα  βλέπουν την προσπάθεια των παικτών του Γιασικεβίτσιους, απέναντι στον αιώνιο αντίπαλο και από την άλλη θα έχουν τα… αυτιά τους τεντωμένα στα όσα θα αποκαλύπτει ο Αργεντινός.

Δύσκολη βραδιά για κάθε φίλο της Μπάρτσα καθώς η ευτυχία από την δυστυχία θα έχουν απόσταση ένα… τρίποντο του Μίροτιτς ή μια… κουβέντα του Μέσι.