Skip to main content

Στο Αγρίνιο ο Κεραμιδάς, ντεμπούτο με ΝΕΜ (pic)

Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κώστα Κεραμιδά ανακοίνωσε το Αγρίνιο, με τον 57χρονο προπονητή να αναλαμβάνει το τιμόνι της ομάδας της Αιτωλοακαρνανίας.

Το ντεμπούτο του στον πάγκο της νέας του ομάδας, ο Κεραμιδάς θα το κάνει στο ματς του επόμενου Σαββάτου απέναντι στην ΝΕΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. ΑΓΡΙΝΙΟΥ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Κώστα Κεραμιδά.

Ο 57χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 1996 στη γυναικεία ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Έχει προπονήσει αρκετές ομάδες τόσο σε επίπεδο ανδρων όσο και σε επίπεδο γυναικών, ενώ έχει δύο θητείες στην Εθνική ομάδα U21 και μία στην Εθνική ομάδα γυναικών.

Το 2019 βρέθηκε αντιμέτωπος με την ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας σαν προπονητής του Κοροίβου Αμαλιάδας.

Ο νέος μας προπονητής θα βρίσκεται στην πόλη μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και θα κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο της ομάδας μας στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ν.Ε. Μεγαρίδας το επόμενο Σάββατο.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο.Α. και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας».