Skip to main content

Elite League – Ο Χαρίλαος Τρικούπης απειλεί το αήττητο του Τρίτωνα

Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα σε Τρίτωνα και Χαρίλαο Τρικούπη, με την ομάδα του Μεσολογγίου να θέλει να σπάσει το αήττητο σερί των γηπεδούχων.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο αήττητος Τρίτων υποδέχεται το Σάββατο στις 17:00 για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν τον Χαρίλαο Τρικούπη που αναζητεί την τέταρτη νίκη του στο πρωτάθλημα.  

«Αήττητοι μέχρι στιγμής, προετοιμαζόμαστε όλη την εβδομάδα για τον αγώνα του Σαββάτου με το Μεσολόγγι. Δεν εφησυχάζουμε από τις διαδοχικές μας νίκες, καθώς οι αντίπαλοι έχουν νεανικό ρόστερ και βγάζουν ενέργεια στο γήπεδο. Η ομάδα μας συγκεντρωμένη και αφοσιωμένη στον επικείμενο αγώνα, καλεί τον κόσμο να έρθει να την στηρίξει, όπως κάνει σε κάθε παιχνίδι!», τόνισε ο 22χρονος φόργουορντ των πρωτοπόρων, Άρης Τσουργιάννης.

Από την άλλη πλευρλα, ο Χαρίλαος Τρικούπης ψάχνει την τέταρτη νίκη του. «Αντιμετωπίζουμε μια ομάδα η οποία είναι αήττητη στην έως τώρα πορεία της στην κατηγορία. Εμείς είμαστε έτοιμοι, ώστε να καταφέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μια δύσκολη έδρα», τόνισε ο 21χρονος φόργουορντ της ομάδας, Αντώνης Καραγεωργίου.