Skip to main content

Elite League – Ο Κόροιβος ψάχνει την πρώτη νίκη και ο Ερμής το πρώτο διπλό

Κόροιβος και Ερμής συγκροτούν ένα σπουδαίο ζευγάρι, για την 6η αγωνιστική της Elite League, με τις δύο ομάδες να αναζητούν την νίκη για διαφορετικούς λόγους.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Ο Κόροιβος αναζητεί την πρώτη του νίκη στην Αμαλιάδα και ο Ερμής την πρώτη του νίκη εκτός Σχηματαρίου στη μεταξύ τους αναμέτρηση την Κυριακή (15:00) για την 6η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

«Προερχόμαστε από μια καλή εκτός έδρας νίκη. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι δεν έχουμε εκμεταλλευτεί ακόμα την έδρα μας και αυτό  πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα», τόνισε ο γκαρντ των γηπεδούχων, Στέφαν Μίτροβιτς.

«Την Κυριακή παίζουμε στο ‘’σπίτι μας’’ και θέλουμε να πέτυχουμε την πρώτη μας νίκη στην έδρα μας. Έχουμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα με τους προπονητές μας για τον αγώνα με τον Ερμή Σχηματαρίου. Βλέπουν όλοι ότι εξελίσσεται ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, και δεν υπάρχουν ‘’εύκολα παιχνίδια’’. Είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα η φετινή Elite League, πρέπει να βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να είμαστε προετοιμασμένοι σωματικά αλλά κύρια πνευματικά για τις απαιτήσεις του κάθε αγώνα, με σεβασμό στον κάθε αντίπαλο», πρόσθεσε ο 26χρονος Σέρβος γκαρντ.

Στον αντίποδα, ο 28χρονος άσος του Ερμή Σχηματαρίου, Λευτέρης Μητσιμπόνας, επισήμανε: «Το πρωτάθλημα συνεχίζεται με άλλο ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι. Αντίπαλος μας αυτή τη φορά ο Κόροιβος Αμαλιάδας. Η ομάδα μας δουλεύει πολύ σκληρά και αρχίζει να αποκτά ομοιογένεια, αποκτάμε  την δική μας χημεία και πιστεύω ότι σιγά-σιγά θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Κάθε εκτός έδρας παιχνίδι έχει τις δίκες του ιδιαιτερότητες αλλά και ένα δυνατό κίνητρο. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα πάμε για βόλτα στην Αμαλιάδα».