Skip to main content

Elite League - Για την δεύτερη νίκη Αίας και Κόροιβος

Ο Αίας Ευόσμου φιλοξενεί τον Κόροιβο Αμαλιάδας το Σάββατο (17:00) για την 5η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν, με κοινό στόχο για τις δύο ομάδες τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ: 

Οι γηπεδούχοι έσπασαν το ρόδι την προηγούμενη αγωνιστική νικώντας τον Αμύντα στον Υμηττό και θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες.

«Σίγουρα δεν είχαμε το ιδανικό ξεκίνημα της σεζόν, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα πήγαμε αποφασισμένοι για να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι του Αμύντα και καταφέραμε να φύγουμε με την πρώτη μας νίκη που για μας πέρα από ένα αποτέλεσμα είχε πολλαπλά οφέλη. Ήταν νίκη ψυχολογίας και κυρίως μιας μικρής επιβράβευσης για τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά όλοι μας μέσα κι έξω από το γήπεδο από παίκτες, προπονητικό σταφ μέχρι και τη διοίκηση», τόνισε ο Φίλιππος Καλογιαννίδης.

«Βέβαια δεν μένουμε εκεί, έχουμε τώρα μια σειρά αγώνων ξεκινώντας το Σάββατο με τον Κόροιβο, όπου πρέπει να δείξουμε πως αυτό που καταφέραμε δεν ήταν τυχαίο, αλλά ότι μας άξιζε 100%. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με μια ομάδα με παρόμοιους στόχους με μας. Παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να δείξουμε την ίδια αποφασιστικότητα και να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε και τη βοήθεια από τον κόσμο μας και τους περιμένουμε να μας στηρίξουν σ’ αυτή την προσπάθεια», πρόσθεσε ο 28χρονος φόργουορντ.

Από την άλλη πλευρά, ο Κόροιβος αναζητεί τη δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα για να ρεφάρει για τις δύο ήττες που έχει υποστεί στην Αμαλιάδα. Ο Νίκος Καμάρας έδωσε το σύνθημα.

«Φτάνουμε στην πέμπτη αγωνιστική της πολύ ανταγωνιστικής, όπως δείχνει, Elite League Ερρίκος Ντυνάν. Η ομάδα μου προέρχεται από μια απρόσμενη εντός έδρας ήττα. Η ήττα αυτή μας έχει πεισμώσει και μας έκανε να δουλέψουμε πιο σκληρά όλη την εβδομάδα. Ακολουθεί  το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την ομάδα του Αίαντα Ευόσμου. Ταξιδεύουμε με σκοπό να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να διεκδικήσουμε την δεύτερη νίκη που θα μας αναπτερώσει το ηθικό εν όψει της δύσκολης συνέχειας», ανέφερε ο 25χρονος φόργουορντ.