Skip to main content

Elite League – Για το αήττητο ο Πανερυθραϊκός, για την πρώτη νίκη ο Κόροιβος

Πανερυθραϊκός και Κόροιβος συγκρούονται για την 3η αγωνιστική της Elite League και οι Ματαλιωτάκης και Μαστόρος μιλούν για την αναμέτρηση του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΕΟΚ:

Δύο ομάδες που βρίσκονται στις αρχές του πρωταθλήματος στις αντίθετες άκρες της βαθμολογίας βρίσκονται αντιμέτωπες στο «Στέλιος Καλαϊτζής». Ο Πανερυθραϊκός υποδέχεται τον Κόροιβο Αμαλιάδας για την 3η αγωνιστική της Elite League Ερρίκος Ντυνάν.

ΟΙ γηπεδούχοι βρίσκονται στο 2-0 μετά τις νίκες Αμύντα και Ηρακλή, ενώ οι φιλοξενούμενοι στο 0-2 μετά από τις ήττες Τρίτωνα και Ψυχικό και αναζητούν το πρώτο θετικό αποτέλεσμα. Η προϊστορία δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους σε επίπεδο Elite League με 3-1 νίκες. Η μοναδική νίκη του Κοροίβου σημειώθηκε το 2011 όταν είχε επικρατήσει εντός έδρας με 81-70.

Ο Μανώλης Ματαλιωτάκης του Πανερυθραϊκού τόνισε: «Το παιχνίδι του Σαββάτου δεν έχει και τόση μεγάλη διαφορά από τα προηγούμενα παιχνίδια. Ίσως έχει κάποιες ιδιαιτερότητες, όπως κάθε παιχνίδι άλλωστε. Σημασία έχει τι κάνουμε εμείς. Εμείς είμαστε πάντα προσηλωμένοι στο να κερδίζουμε κάθε αγώνα, όπως το δείξαμε και στο κύπελλο. Παρά το ότι πήγε στις τρεις παρατάσεις σε μια αναμέτρηση εκτός έδρας συνεχίσαμε να παλεύουμε, γιατί δεν θέλουμε ποτέ να χάνουμε. Οπότε το ίδιο θα κάνουμε και σε αυτό το ματς και σε όλα τα υπόλοιπα, πάντα με σεβασμό στον αντίπαλο και αυτοπεποίθηση».

Ο Βένος Μαστόρος, αρχηγός του Κόροιβου Αμαλιάδας, δήλωσε: ”Κοιτάμε μπροστά, και προετοιμαζόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα της Elite Legue είναι ένας μαραθώνιος. Έχουμε αφήσει πίσω την ήττα του περασμένου Σαββάτου και κύρια  τον τρόπο με τον οποίο αυτή ήρθε. Αντιμετωπίζουμε εκτός έδρας τον Πανερυθραϊκό. Είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια δυνατή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να διεκδικήσουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Έχουμε δουλέψει όλη την εβδομάδα με τους προπονητές μας και θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί μπορούμε”.

Στ. Καλαϊτζής 17.00 Πανερυθραϊκός-Κόροιβος Μηλαπίδης-Στρέμπας-Σκανδαλάκης (Λιμνιάτης)

Μπορείτε να δείτε το παιχνίδι ΕΔΩ