Skip to main content

Elite League - Παρελθόν ο Καραγιάννης από τον Μίλωνα

Παρελθόν αποτελεί από τον Μίλωνα ο Νίκος Καραγιάννης που έπειτα από 5 χρόνια επιτυχημένης πορείας υπέβαλε την παραίτησή του μετά και την εκτός έδρας ήττα από το Ψυχικό

Αναλυτικά η ανάρτηση των πράσινων:

Νίκο Καραγιάννη σε ευχαριστούμε για όλα!

Μετά από πέντε χρόνια και ιστορικές επιτυχίες αλλά πάνω απ΄ όλα με ειλικρινή συναισθήματα, ο Νίκος Καραγιάννης ολοκληρώνει την παρουσία του στην ομάδα μας καθώς υπέβαλε την παραίτηση του, η οποία έγινε δεκτή από τον σύλλογο.

Ο Νίκος Καραγιάννης αποτελεί τον αναμορφωτή της σύγχρονης μπασκετικής ιστορίας του Μίλωνα με τα επιτεύγματα του να είναι ακράδαντη απόδειξη των πεπραγμένων του.

Συγκεκριμένα, έφερε στον Μίλωνα δύο συνεχόμενες ανόδους και δυο τίτλους εθνικών Πρωταθλημάτων για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου (Πρωταθλητής Γ εθνικής 2021-2022, Πρωταθλητής Β εθνικής 2022-2023).

Επίσης, επανέφερε τον Μίλωνα στην Elite League μετά από 17 χρόνια.

Παράλληλα, πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Β Εθνικής, με την αήττητη ομάδα 2022-2023.

Επιπλέον σημαντική είναι η συμβολή του και στο αναπτυξιακό επίπεδο, καθώς με δικές του πρωτοβουλίες αρκετοί νέοι αθλητές ήλθαν στις τάξεις του συλλόγου όπως οι Παναγιώτης Παγώνης και Θοδωρής Παυλόπουλος.

Μα πάνω απ΄όλα ο Νίκος Καραγιάννης αποτελεί παράδειγμα ήθους, ακεραίου χαρακτήρα, επαγγελματισμού και ευθύτητας.

Ο Νίκος Καραγιάννης, που αποτελεί τον μακροβιότερο προπονητή της νεότερης ιστορίας του συλλόγου, έγραψε με χρυσά γράμματα το όνομά του στην μεγάλη ιστορία του Μίλωνα και τον ευχαριστούμε για όλα.

Νίκο είσαι για πάντα ένας από εμάς!

Ο Πρόεδρος του Μίλωνα, Μιχάλης Σακελλαρίδης δήλωσε σχετικά:

«Ο Νίκος Καραγιάννης αποτελεί έναν εξαιρετικό και σπάνιο χαρακτήρα, έναν αυθεντικό μπασκετάνθρωπο, που είμαστε τυχεροί που βρέθηκε στην ομάδα μας καθώς βοήθησε τα μέγιστα στην αναμόρφωση του τμήματος μπάσκετ συνολικά.

Νίκο δεν λέμε αντίο αλλά στο επανιδείν. Για πάντα θα είσαι μέλος της οικογένειας του Μίλωνα»!