Skip to main content

Πίτερσον:«Μοιραστήκαμε την μπάλα ιδανικά, μπορούμε να σώσουμε τον Αμύντα»

Ο Αμύντας με επιθετικό ρεσιτάλ και πολύ σωστές επιλογές κέρδισε εύκολα τον Ερμή Σχηματαρίου με 90-74 και χαμογέλασε μετά από έξι σερί αποτυχίες στο πρωτάθλημα  της Elite League. Ο Τάιλερ Πίτερσον με 14 πόντους και 7 ασίστ, εκ την κορυφαίων των γηπεδούχων, μίλησε στον σπουδαστή του Cmp Sports Δημήτρη Στανέλλο για τον παράγοντα που έπαιξε ρόλο στο παιχνίδι αλλά και την μάχη της παραμονής.

 Σπουδαία νίκη για εσάς Τάιλερ που ήσασταν εξαιρετικοί στην επίθεση , δείξατε τρομερή θέληση και είχατε έξι παίκτες διψήφιους .Ποιος ήταν ο παράγοντας που σας έδωσε την νίκη;

« Πιστεύω ότι το κυριότερο σήμερα ήταν ότι στην επίθεση γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα δεν κάναμε υπέρχρηση . Μοιραστήκαμε την μπάλα όπως έπρεπε , τα παιδιά είχαν καθαρές επιλογές και αυτό όπως είδαμε αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ καθώς πετύχαμε 90 πόντους ».

Έχετε μπροστά σας έξι «τελικούς» . Τι πρέπει να γίνει για να καταφέρει η ομάδα να παραμείνει στην κατηγορία ;

« Πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι κάθε εβδομάδα , όλη την εβδομάδα , να κάνουμε καλές προπονήσεις όλοι μαζί . Πρέπει να μπαίνουμε στα παιχνίδια όπως απέναντι στον Ερμή, με καλό αγωνιστικό πλάνο . Ότι είναι να γίνει θα γίνει , όμως άμα εμείς είμαστε έτοιμοι και προετοιμασμένοι πιστεύω ότι έχουμε πολύ καλές πιθανότητες να σώσουμε την ομάδα ».