Skip to main content

Tζόρτζεβιτς: «Το βλέπουμε σαν τελικό, όπως θα δούμε και όλα τα υπόλοιπα ματς»

Ο Έσπερος Λαμίας υποδέχεται (02/03) τον Αίαντα Ευόσμου, σε αγώνα για την 24η αγωνιστική της Elite League – Ερρίκος Ντυνάν. Ο σέντερ των γηπεδούχων, Στέφαν Τζόρτζεβιτς μίλησε στην εκπομπή «Πριν τα τζάμπολ» του EOK WebRadio για τον επερχόμενο αγώνα με τον Αίαντα και γενικότερα για την ομάδα του τον Έσπερο.

Ο Στέφαν Τζόρτζεβιτς είπε:

Για το παιχνίδι με τον Αίαντα Ευόσμου: «Το βλέπουμε σαν τελικό, όπως θα δούμε και όλα τα υπόλοιπα ματς, όπως είδαμε και τα προηγούμενα ματς που παίξαμε εδώ, με τον Πανερυθραϊκό, τον Μίλωνα, τον Παπάγου. Μας πήγε λίγο πίσω ο Δεκέμβριος όπου είχαμε απουσίες και μικροπροβλήματα και κάναμε 5 σερί ήττες. Έτσι βρεθήκαμε σε αυτήν τη θέση και θα “κυνηγήσουμε” πλέον κάθε παιχνίδι. Ο Αίας Ευόσμου είναι πολύ καλή ομάδα, έχουμε κάνει scouting και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας για να πάρουμε τη νίκη που χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Ξέρουμε άπαντες τι μπορεί να μάς φέρει αυτή η νίκη. Θα είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, θα κυνηγήσουμε κάθε φάση, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να κερδίσουμε».

Για τη φετινή Elite League: «Είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, είναι πολύ ωραίο να το ζεις. Έχει ανέβει πολύ το επίπεδο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα, είναι πιο καλοί οι παίκτες. Με τους δύο ξένους έχει αλλάξει πολύ το πρωτάθλημα. Είναι πολύ ευχάριστο να παίζεις στην Elite League φέτος».

Για τον λόγο που πήγε πέρυσι στον Έσπερο Λαμίας: «Πάντα μου άρεσε το να γίνει κάτι κάπου που δεν έχει ξαναγίνει. Μπορεί να πέρασε στο μυαλό μου να μην μείνω στην Ελλάδα και να πάω να παίξω στην Α’ Σερβίας, αλλά είχα έναν πολύ καλό φίλο εδώ στον Έσπερο, τον οποίον είχα συμπαίκτη στην Καρδίτσα, τον Θοδωρή Τεπετίδη, ο οποίος με κάλεσε, μου ανέλυσε το πρότζεκτ. Μίλησα και με κόσμο, μας πήρε 1 μήνα και παραπάνω να δούμε τι θα γίνει και τελικά πήρα την απόφαση να έρθω στον Έσπερο πέρυσι. Νομίζω ότι στο τέλος έγινε το όνειρο πραγματικότητα».

Για τον λόγο που έμεινε και φέτος στον Έσπερο: «Πέρυσι κάναμε μεγάλη επιτυχία με την άνοδο από τη Β’ Εθνική στην Elite League. Τους ανθρώπους εδώ τους νιώθω σαν φίλους μου. Ποτέ δεν έχω κάτσει 2 χρονιές συνεχόμενες σε κάποια ομάδα. Η Λαμία είναι πολύ αθλητική πόλη, έχει και ποδόσφαιρο και βόλεϊ γυναικών. Έχω και φίλους και απ’ την ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας. Οι άνθρωποι εδώ κάνουν πολλά πράγματα για να είναι μεγάλη η αθλητική εικόνα στην πόλη. Έχουμε πολύ καλό γήπεδο, αισθάνεσαι πολύ ωραία όταν έρχεσαι προπόνηση. Η όλη κατάσταση είναι πολύ καλή».

Για την Ελλάδα και τα εξαιρετικά ελληνικά του: «Έχω και πάρα πολλούς φίλους εκτός απ’ το μπάσκετ στο Βελιγράδι και οι πολύ καλές σχέσεις που έχει η Ελλάδα και η Σερβία. Πρώτα απ’ όλα αυτό μου άρεσε. Έχω κουμπάρους και φίλους με τους οποίους έχω “δεθεί” εδώ. Η δική μου ευχή ήταν να μείνω τόσα χρόνια, δεν ήθελα να αλλάξω χώρα, παρ’ ότι είχα προτάσεις από άλλες ομάδες. Ήθελα να μείνω σε μια χώρα όπως η Ελλάδα που είναι κοντά στη Σερβία και μου αρέσουν οι άνθρωποι εδώ, ο τρόπος ζωής, το φαγητό. Είναι μια γενική εικόνα στην Ελλάδα που μου αρέσει, αισθάνομαι πιο θετικός με όλα αυτά. Μπορώ να πω ότι στην πρώτη μου χρονιά στον ΟΦΗ μού άρεσαν τα ελληνικά και μετά από 2-3 χρονιές στην Ελλάδα έχω μάθει να μιλάω τη γλώσσα και να καταλαβαίνω πράγματα».