Skip to main content

Δημάκος:«Τα μεγάλα σουτ και το πάθος του Μελισσαράτου έκριναν το παιχνίδι»

Ο Γιάννης Δημάκος με 13 πόντους ήταν ένας εκ των διακριθέντων του Μίλωνα και παράλληλα πλήγωσε την πρώην ομάδα του την Ελευθερούπολη στο πιο δραματικό ματς της αγωνιστικής της Ελίτ Λιγκ που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με 99-84. Ο παίκτης της ομάδας της Νέας Σμύρνης μίλησε στον σπουδαστή του Cmp Sports Δημήτρη Στανέλλο για την μεγάλη σημασία της νίκης αυτής και για το αν η τελική διαφορά των 15 πόντων ήταν πλασματική, ενώ «έβγαλε το καπέλο» στον συμπαίκτη του Πέτρο Μελισσαράτο .

Είδαμε ένα φοβερό ματς με δύο παρατάσεις και πολλές μονομαχίες που όμως στο τέλος κερδίσατε με 15 πόντους. Ποιο ήταν το στοιχείο που σας έκανε να επικρατήσετε ακόμη και όταν ο αντίπαλος βρέθηκε να διεκδικεί το παιχνίδι ;

« Η αλήθεια είναι ότι η διαφορά δεν ήταν πλασματική , αλλά κανείς δεν το περίμενε ότι θα είναι τόσο μεγάλη . Τα μεγάλα σουτ και το πάθος του Μελισσαράτου έκριναν το παιχνίδι , ο Πέτρος ήταν παρά πολύ καλός .

Η νίκη όπως είπαμε ήταν πολύ σημαντική και «διπλή» μάλιστα. Είστε δύο βήματα μακριά από την κορυφή .Τι σημαίνει για τον Μίλωνα ο θρίαμβος απέναντι στην Ελευθερούπολη ; 

« Είναι παρά πολύ σημαντική για την συνέχεια . Ήταν ένα παιχνίδι «do or die» καθώς άμα χάναμε, η Ελευθερούπολη θα μας είχε στο 2-0. Συνεχίζουμε, υγεία να έχουμε και πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά ».