Skip to main content

ΜακΚίσικ:«Πήραμε το ματς στην  δεύτερη παράταση γιατί βάλαμε τεράστια καλάθια»

Ο Μίλωνας προστάτευσε την έδρα του και πήρε μία πολύ μεγάλη «διπλή» νίκη με 99-84 απέναντι στην Ελευθερούπολη που έχασε την ευκαιρία να πατήσει κορυφή. Σε ένα απίθανο ματς με δύο παρατάσεις ο Μπράντον Μακίσικ ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών των γηπεδούχων, έπαιξε 40 αγωνιστικά λεπτά και ήταν εκείνος που ανέλαβε για ακόμη μια φορά την οργάνωση του παιχνιδιού του Μίλωνα, παίρνοντας  σημαντικές αποφάσεις .Πάμε να δούμε αυτά που δήλωσε στον σπουδαστή του Cmp Sports Δημήτρη Στανέλλο.

Απίστευτο ματς για εσάς Μπράντον, παίξατε μπάσκετ για 50 λεπτά. Ποιες είναι οι πρώτες σου σκέψεις μετά από αυτό τον εξουθενωτικό αγώνα ;

«Η νοοτροπία μας που ήταν να κερδίσουμε το παιχνίδι πάση θυσία ήταν αυτή που μας οδήγησε στην νίκη απέναντι σε μια εξαιρετική ομάδα που είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα .Κάναμε ότι μπορούσαμε , προπονηθήκαμε σκληρά όλη την εβδομάδα είχαμε τεράστιο κίνητρο και στο τέλος τα καταφέραμε όση ώρα και να πήρε ».

Στην δεύτερη παράταση τι έγινε διαφορετικά από ότι στην πρώτη και είδαμε αυτή την μεγάλη διαφορά στο τέλος ;

« Βάλαμε κάποια τεράστια σουτ στα οποία δεν είχαμε ευστοχήσει  αμαρκάριστοι στο υπόλοιπο της αναμέτρησης . Γυρίσαμε την μπάλα στην δεύτερη παράταση, τα σουτ μπήκανε . Πιστεύω αυτό έκανε την διαφορά στο τέλος».