Skip to main content

Πανιώνιος: Άρης Λυκογιάννης: «Αντιδράσαμε αφού το Final Four του κυπέλλου μας είχε αδειάσει πνευματικά και σωματικά»

Ο Πανιώνιος πήρε μια εμφατική νίκη με 80-44 απέναντι στο Ψυχικό, για την δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου γύρου της Elite League. Ο coach Λυκογιάννης μίλησε στον σπουδαστή του CMP SPORTS, Άγγελο Μοίρο, για την μεγαλοπρεπή αντίδραση μετά την ήττα στην πρεμιέρα και την δύσκολη αποστολή στον Υμηττό.

Για την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου της Elite League, o Πανιώνιος επικράτησε εύκολα απέναντι στο Ψυχικού με 80-44 και σε συνδυασμό με την ήττα της Ελευθερούπολης, επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο coach Λυκογιάννης σε συνέντευξη μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για την νίκη αντίδρασης απέναντι στο Ψυχικό και πως τους επηρέασε το Final Four του κυπέλλου: "Αντιδράσαμε με την εμφάνιση μας, αντιμετωπίζοντας με μεγάλο σεβασμό το Ψυχικό. Η ομάδα αυτή διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες και έχει χάσει αρκετούς αγώνες για ένα καλάθι. Συμπεριφερθήκαμε με σοβαρότητα και αυτό φάνηκε από την άμυνα μας, παίρνοντας από νωρίς μεγάλο προβάδισμα. Από την άλλη μετά το Final Four του κυπέλλου, όπως φάνηκε και από τις τέσσερις ομάδες που ηττήθηκαν αμφότερες, ήμασταν σωματικά και πνευματικά άδειοι. Χάσαμε δίκαια από την Ελευθερούπολη, αφού δεν ανταποκριθήκαμε στις περιστάσεις του αγώνα. Δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα, είδαμε το βίντεο και ετοιμαστήκαμε όπως φάνηκε ιδανικά για την αναμέτρηση με το Ψυχικό."

Σχετικά με τον αγώνα της επόμενης αγωνιστικής στην καυτή έδρα του Αμύντα, επισήμανε: " Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και ειδικά στην έδρα του Αμύντα, που το γήπεδο είναι ασφυκτικά γεμάτο. Όλες οι ομάδες απέναντι στον Πανιώνιο βγάζουν τον καλύτερο τους εαυτό και περιμένουμε μια δύσκολη αναμέτρηση. Ελπίζω να είμαστε υγιείς και να μην έχουμε ασθένειες ή τραυματισμούς. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, για να πάμε στον Υμηττό να πάρουμε την νίκη."