Skip to main content

Γιατί ΔΟΕ και όχι ΦΙΜΠΑ;

Εχουμε ξαναπεί ότι οι Ομοσπονδιάρχες χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους και κάνουν τα πάντα για να κρατηθούν στην επιφάνεια. Την τελευταία εβδομάδα άρχισε και νέος κύκλος επιθέσεων προς τον Αυγενάκη, με αρχηγό του Ισίδωρο Κούβελο και στο πλάι του τις παλιές καραβάνες. Τον Βασιλακόπουλο στο μπάσκετ και τον Διαθεσόπουλο στην ΚΟΕ.
 
Βάζουν μπροστά EOE και ΔΟΕ, προκειμένου να μην ψηφιστεί ο νόμος και να έχουν δικαίωμα να ξαναβγούν πρόεδροι. Γιατί αυτό τους νοιάζει, να μην χάσουν τη θέση τους και όχι να προοδεύσουν τα αθλήματα τους.
 
Αυτό που κανείς πάντως δεν λέει να καταλάβει είναι για ποιο λόγο ο Βασιλακόπουλος και ο Διαθεσόπουλος παλεύουν μέσω ΕΟΕ και ΔΟΕ. Οι Παγκόσμιες Ομοσπονδίες κάθε αθλήματος είναι υπεύθυνες και σε αυτές πρέπει να απευθυνθούν.
 
Αν έχουν δίκιο θα το βρουν εκεί και μόνο εκεί. Προφανώς λοιπόν για να μην βάζουν στο παιχνίδι ΦΙΜΠΑ και ΦΙΝΑ και να ζητάνε από εκεί χείρα βοηθείας, μάλλον ξέρουν πως δεν θα την έχουν. Και αν δεν τους θέλουν οι δικοί τους, πως ακριβώς να τους θέλουν οι υπόλοιποι;
 
Με τιμή
Ο Ακάλυπτος