Skip to main content

Τυχαίο; Δεν νομίζω

Η κυβέρνηση έχει αφήσει ανοιχτό το θέμα των εκλογών στις Ομοσπονδίες για το 2020 και παρότι υπάρχουν πολλές αντίθετες απόψεις, φαίνεται να επικρατεί η άποψη ότι οι διαδικασίες δεν πρόκειται να μεταφερθούν για το 2021. Εκτός κι αν η Πανδημία επιστρέψει δυνατά το Φθινόπωρο, οπότε όχι εκλογές δεν θα γίνουν, αλλά πιθανότατα και αγώνες μπάσκετ δεν πρόκειται να δούμε.

Το λοκ ντάουν λόγω κορονοϊου σταμάτησε σε μεγάλο βαθμό τον κανονικό ρυθμό της ζωής, αλλά φαίνεται ότι δεν έπαψαν και οι όποιες διεργασίες για τις επικείμενες εκλογές της ΕΟΚ. Ο Παναγιώτης Φασούλας έχει εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεση να θέσει υποψηφιότητα, ενώ στο πλευρό του θα σταθεί και ο Φάνης Χριστοδούλου.

Ολως τυχαίως (;) η ΕΡΤ παρουσίασε το Σαββατοκύριακο δύο ντοκιμαντέρ με θρύλους του μπάσκετ, με πρωταγωνιστές τους Χριστοδούλου και Φασούλα. Και όταν βγήκε στην επιφάνεια η επιθυμία του Φάνη να ασχοληθεί με τα κοινά, πολλοί σκέφτηκαν ακριβώς το ίδιο πράγμα: Οτι η κρατική τηλεόραση δεν έκανε χωρίς λόγο την επιλογή. Το αντίθετο. Αλλωστε λέγεται ότι ο Φασούλας και οι άνθρωποι που θα σταθούν δίπλα του, έχουν τις ευλογίες της κυβέρνησης.

Με τιμή

Ο Ακάλυπτος