Skip to main content

NBA All Star Game – Αρχηγός για τρίτη φορά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ακόμα μία τιμή στο πρόσωπο του Γιάννη Αντετοκούνμπο, καθώς ο «Greek Freak» θα ηγηθεί, για τρίτη φορά στην καριέρα του, μία εκ των δύο ομάδων του NBA All Star Game.

Ο Έλληνας αστέρας συγκέντρωσε .032 ψήφους του κοινού, ενώ ήρθε παράλληλα πρώτος και στις προτιμήσεις των παικτών και δεύτερος σε αυτές των ΜΜΕ.

Όσον αφορά τον αρχηγό της έτερης ομάδας, αυτός δεν είναι άλλος από τον Λεμπρόν Τζέιμς, ο οποίος θα συμμετέχει σε All Star Game για 19η φορά, ισοφαρίζοντας την επίδοση του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ. Από την άλλη, αυτή θα είναι η έβδομη (συνεχόμενη) φορά που ο Αντετοκούνμπο θα δώσει το παρών στην γιορτή του παγκοσμίου μπάσκετ.

Από εκεί και πέρα, μέλη της αρχικής ομάδας της Ανατολής, εκτός του Γιάννη, ψηφίστηκαν οι Ντουράντ, Τέιτουμ, Μίτσελ και Ίρβινγκ, ενώ για την Δύση, εκτός του «Βασιλιά» ψηφίστηκαν οι Γιόκιτς, Γουίλιαμσον, Κάρι και Ντόντσιτς.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μέλη των ρόστερ των δύο ομάδων, θα προκύψουν από την ψφοφορία των προπονητών και θα ανακοινωθούν την Παρασκευή 3/2.

Να θυμίσουμε πως τα ρόστερ των «Team Giannis» και «Team Lebron» θα επιλεχθούν από τους δύο αρχηγούς, λίγη ώρα πριν την έναρξη της μεγάλης αναμέτρησης της 20/2.