Skip to main content

Γ. Αντετοκούνμπο για Ν. Γκάλη: «Είδα στα μάτια του τον γκάνγκστερ και τη φλόγα»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε στην Cosmote TV για τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Γκάλη και τόνισε μεταξύ άλλων ότι όταν τον κοιτούσε στα μάτια έβλεπε έναν... γκάνγκστερ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε αρχικά στην κατάσταση που βρίσκεται, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη συνάντηση που είχε με τον Νίκο Γκάλη.

«Νιώθω καλά, νιώθω ευχάριστα. Δουλέψαμε σκληρά. Είναι κάτι που πάντα ονειρευόμουν. Συνεχίζουμε όμως, κοιτάμε μπροστά. Αυτό τελείωσε. Δουλεύουμε σκληρά για να γίνουμε καλύτεροι. Για να γίνεις ο καλύτερος που μπορείς, πρέποει να παραμένεις ταπεινός. Μόνο έτσι μπορείς να ακούς τους συμπαίκτες, τους προπονητές, τους φίλους σου, να παίρνεις όλες τις συμβουλές. Αυτό δουλεύει και δεν μπορώ να το αλλάξω. Έχω φτάσει εδώ γιατί είμαι ταπεινός, δεν θα αλλάξει τώρα" ανέφερε αρχικά ο σταρ των Μπακς.

Για τη συνάντηση με τον Νίκο Γκάλη είπε: «Όταν τον κοιτούσα στα μάτια, έβλέπα τον γκάνγκστερ. Δεν τον έχω ζήσει, αλλά ήξερα ποιος είναι ο κ. Νίκος. Με κοίταζε στα μάτια και έβλεπα την φλόγα. Αν του έδινες μια μπάλα, θα έπαιζε. Χωρίς τον κ. Νίκο δεν θα υπήρχαν μπασκέτες στην Ελλάδα. Χωρίς αυτόν δεν θα υπήρχαν ο Βασίλης Σπανούλης, ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Θοδωρής Παπαλουκάς».