Skip to main content

Ανρί για Αντετοκούνμπο: «Το είπες και το έκανες πρωταθλητή» (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε την έκπληξη του Τιερί Ανρί, τον οποίο θαύμαζε όταν ήταν μικρός, αφού ο Γάλλος θρυλικός ποδοσφαιριστής του έστειλε ένα μήνυμα σε βίντεο, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να τον συγχαρεί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

 Ο Τιερί Ανρί ανέφερε ότι: «Γεια σου μεγάλε, είμαι ο Τιερί. Θέλω να σε συγχαρώ και να σου πω ότι θυμάμαι αυτό που μου είχες πει. Ότι μια μέρα θα γίνεις πρωταθλητής. Θα έδινες όλες τις δυνάμεις σου για να το καταφέρεις. Και τα κατάφερες. Έχεις καταλάβει πώς είναι να πέφτεις κάτω και στη συνέχεια να στέκεται και πάλι στα πόδια σου. Και το έκανες. Για την πόλη σου, την ομάδα σου και για τον εαυτό σου. Προσπάθησαν να σε ρίξουν κάτω αλλά εσύ δεν άκουσες τίποτα και επιτέλους έφερες τον τίτλο πίσω στο Μιλγουόκι. Απόλαυσέ το και τα λέμε σύντομα πρωταθλητή». 

Το γιατί; «Είναι τρελό. Είναι τρελό. Ήθελα να του μοιάσω καθώς μεγάλωνα. Όταν ήμουν μικρός ο πατέρας μου έπαιζε ποδόσφαιρο ήθελα σαν τρελός να γίνω σαν εκείνον. Όμως ερωτεύτηκα το μπάσκετ. Αυτό το μήνυμα σημαίνει πολλά για μένα. Οπως είπε τα καταφέραμε όλοι μαζί. Και τώρα που είμαστε στην κορυφή θα προσπαθήσουν να μας ρίξουν κάτω. Πρέπει να κρατήσουμε τα κεφάλια μας ψηλά και να δουλέψουμε. Και να έχω αυτό το μήνυμα από έναν θρύλο; Είναι κάτι το σπουδαίο. Και... Τιερί; Αν βλέπεις το βίντεο, σε ευχαριστώ πάρα πολύ» ήταν η απάντηση του Γιάννη.

 Δείτε το σχετικό tweet: