Skip to main content

Καμπάτσο: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να πάω στο ΝΒΑ»

Ο Φακούντο Καμπάτσο μίλησε στην Ισπανική ιστοσελίδα Marca για το πόσο σημαντική είναι για αυτόν η Ρεάλ Μαδρίτης, τονίζοντας ότι η μητέρα του, όταν πρωτοάκουσε για NBA δεν ήθελε να τον αφήσει να πάει.

Ο Καμπάτσο δήλωσε χαρακτηριστικά ότι:  «Η Μαδρίτη μου έδωσε ένα πραγματικό σπίτι. Δεν περίμενα ποτέ να φτάσω μέχρι εδώ. Ήταν ένα μεγάλο όνειρο, μία τρομερή εμπειρία. Η Ρεάλ με διαμόρφωσε ως παίκτη και ως άνθρωπο. Η κόρη μου γεννήθηκε εδώ, έκανα πολλούς φίλους... Όταν η μητέρα μου έμαθε για το ΝΒΑ, μου είπε πως δεν θέλει να πάω! Φανταστείτε τι σημαίνει η πόλη και ο σύλλογος για την οικογένειά μου. Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα έζησα εδώ και ελπίζω να έδωσα πίσω έστω τα μισά από αυτά που έλαβα».

Ο Αργεντινός γκαρντ ανέφερε για το NBA ότι:  «Ήταν πάντα ένα όνειρο για μένα. Φέτος υπήρχαν περισσότερες επαφές, επειδή έκανα καλή σεζόν και θεώρησα πως είναι η κατάλληλη στιγμή. Οι Νάγκετς με εμπιστεύτηκαν από την αρχή. Τους είδα στην "φούσκα", είναι μία ομάδα που ανεβαίνει συνεχώς και αυτό μου δίνει κίνητρο. Δεν έχουμε μιλήσει για τακτικές ή οτιδήποτε άλλο. Θέλω να πάω εκεί, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να ξεκινήσω δουλειά».