Skip to main content

ΒανΒλιτ: «Ο Πάουελ έσωσε τη σεζόν για εμάς»

Ο ΒανΒλιτ, έπειτα από τη νίκη των Ράπτορς επί των Σέλτικς, αποθέωσε τον Πάουελ για τις κρίσιμες βολές που πέτυχε στην δεύτερη παράταση.

Οι πρωταθλητές δεν τα παρατάνε και θα υπερασπιστούν το...στέμμα τους στο 7ο παιχνίδι της σειράς με την Βοστώνη, μετά τη νίκη τους στο έκτο παιχνίδι και μετά από δύο παρατάσεις!

Ο ΒανΒλιτ, μετά το τέλος του ματς έσπευσε να αποθεώσει τον Νόρμαν Πάουελ για την ψυχραιμία τους στις κρίσιμες βολές, αλλά φυσικά και τον Κάιλ Λάουρι ο οποίος ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας του σε όλο το ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Μας έσωσε. Έσωσε τη σεζόν. Αυτό είναι το σήμα κατατεθέν του τώρα. Δεν ξέρεις ποτέ πότε θα συμβεί, αλλά πάντα γίνεται κάτι στα playoffs, οπότε είναι κάτι σπουδαίο για εμάς. Προφανώς, ο Λάουρι ήταν σταθερός σε όλο το παιχνίδι, αλλά ο Πάουελ μας έδωσε ώθηση».

Επίσης, πρόσθεσε ότι: «Νομίζω πως όλοι περιμέναμε ότι θα ήταν μια μεγάλη σειρά. Δεν ανταποκριθήκαμε καλά στα πρώτα παιχνίδια, αλλά μπορέσαμε στην πορεία να βρούμε τους εαυτούς μας και να έχουμε μια ευκαιρία για τους τελικούς της Ανατολής, μέσα από ένα έβδομο παιχνίδι. Το μόνο που ζητούσαμε, είναι μια ευκαιρία».