Skip to main content

Νίκες για Σανς, Γκρίζλις, Τζαζ, Μπλέιζερς και Μάτζικ

Η 8η και τελευταία θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ της Δύσης κρίθηκε στον πόντο, με τους Μπλέιζερς να παίρνουν τη νίκη κόντρα στους Νετς και πλέον παίζουν μπαράζ με τους Γκρίζλις για την πρόκριση, ενώ οι Σανς έμειναν εκτός παρά το 8-0 στην «φούσκα».

Γκρίζλις-Μπακς 119-106

Εύκολο έργο για το Μέμφις, ειδικά από την στιγμή που δεν έπαιζε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και έτσι επικράτησαν άνετα των ελαφιών και πλέον ετοιμάζονται για τα μπαράζ με τους Μπλέιζερς όπου θα κριθεί το 8ο και τελευταία εισιτήριο για τα πλέι-οφ. Κορυφαίος ο Μπρουκς με 31, ακολούθησε ο Βαλαντσιούνας με 26 πόντους, 19 ριμπάουντ και 12 ασίστ! Για τους Μπακς ξεχώρισε ο Μπρουκ Λόπεζ με 19.

 Σανς-Μάβερικς 128-102

Επιβλητικοί οι Σανς, ξεπέρασαν εύκολα το εμπόδιο των Μάβερικς, εμειναν αήττητοι στην «φούσκα» ωστόσο δεν κατάφεραν να προκριθούν αφού οι νίκες των Μπλέιζερς και των Γκρίζλις τους άφησαν εκτός. Κορυφαίος και πάλι ο Μπούκερ με 27, ακολούθησε ο Σάριτς με 16. Για το Ντάλας, κορυφαίος ο Μαριάνοβιτς με 18 πόντους και 20 ριμπάουντ, ακολούθησε ο Ντόνσιτς επίσης με 18.

Τζαζ-Σπερς 118-112

Η Γιούτα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Σπερς και πλέον ετοιμάζεται για τα πλέι-οφ, στα οποία δεν θα συμμετάσχουν οι Σπερς έπειτα από 22 χρόνια σερί προκρίσεων. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο ο Τάκερ με 18, ενώ για την ομάδα του Πόποβιτς ξεχώρισαν οι Τζόνσον και Μπελινέλι με 16.

Νετς-Μπλέιζερς 133-134

Ακόμη μια τρομερή εμφάνιση από τον Ντάμιαν Λίλαρντ που με τους 42 πόντους και τις 12 ασίστ που μέτρησε έστειλε στα μπαράζ την ομάδα του η οποία θα κοντραριστεί με το Μέμφις για την 8η θέση. Οι ΜακΚόλουμ (25π) και Νούρκιτς (22π, 10ρ) ακολούθησαν τον Λίλαρντ, προσφέροντας σημαντικά πράγματα στην ομάδα τους. Για τους Νετς πρώτος σκόρερ ήταν ο ΛεΒερτ με 37.

Μάτζικ-Πέλικανς 133-127

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε το Ορλάντο, με τους Πέλικανς να αγωνίζονται...με μισή ομάδα όντας ήδη αποκλεισμένοι από τα πλέι-οφ. Κορυφαίοι για τους Μάτζικ οι Βούτσεβιτς και Όγκουστιν με 23 και 22 πόντους αντίστοιχα. Για τη Νέα Ορλεάνη ξεχώρισε ο Τζάκσον με 31 πόντους, ο Ουόκερ με 29 πόντους και ο Χαρτ με 23 πόντους και 14 ριμπάουντ.