Skip to main content

Γιάννης: «Πολλοί συζητάνε για το MVP όμως εμένα άλλο πράγμα είναι στο μυαλό μου»

Οι Μπακς συνεχίζουν την προετοιμασία τους, ενόψει του «restart» του ΝΒΑ και παρά το γεγονός πως η Λίγκα αποκάλυψε πως τα βραβεία της σεζόν θα δοθούμ με βάση τα όσα έγιναν πριν την διακοπή, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκαθαρίζει πως το μόνο πράγμα που δεν βρίσκεται στο μυαλό του, είναι ο τίτλος του MVP της σεζόν.

"Για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν το έχω σκεφτεί καθόλου. Διάβασα πριν από μερικές ημέρες ότι τελείωσε το χρονικό διάστημα που θα ληφθεί υπόψιν για την ανάδειξη του MVP. Προσπαθώ να μην επικεντρωθώ στη συζήτηση για τον MVP της σεζόν και όλα αυτά. Ο στόχος μου είναι να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα και να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει αγώνες, μέσω αυτού θα γίνουν όλα. Αυτό έγινε και πέρσι. Ήμουν προσηλωμένος στο να βοηθάω τους συμπαίκτες μου στο γήπεδο, κι όλα πήραν τον δρόμο τους. Οπότε, αυτό είναι το κομμάτι στο οποίο είμαι αφοσιωμένος. Ξέρω ότι πολλοί μπορεί να συζητάνε για το MVP και όλα αυτά, αλλά εμένα άλλο πράγμα είναι στο μυαλό μου", τόνισε ο Γιάννης, για να προσθέσει:

Ποιο είναι αυτό; "Θέλω να βοηθήσω την ομάδα μου να παίξει καλά και να πάει να πάρει το τρόπαιο. Η τελευταία φορά που τα καταφέραμε ήταν το 1971, οπότε το μυαλό μου είναι μόνο εκεί".

Ο Γιάννης σχολίασε και την δήλωση που είχε κάνει κατά την διάρκεια της διακοπής, πως δεν είχε πρόσβαση σε μπασκετα, με τον ίδιο να κάνει λόγω για… mind games.

"Όποιος σκέφτηκε ότι δεν είχα πρόσβαση σε γυμναστήριο ή κάτι, δεν με ξέρει καθόλου. Το είπα αυτό μόνο και μόνο για να είμαι λίγο πιο μπροστά από τον ανταγωνισμό" υποστήριξε χαρακτηριστικά.