Skip to main content

Ιβάνοβιτς: «Νιώθω σαν στο σπίτι μου, θέλουμε να πάρουμε την φετινή ACB»

 Ο Μαυροβούνιος τεχνικός της Μπασκόνια, Ντούσκο Ιβάνοβιτς εξέφρασε την επιθυμία του να μείνει και την επόμενη σεζόν, αλλά και να διεκδικήσει το πρωτάθλημα φέτος με την ομάδα από την Βιτόρια.

 Ο κόουτς Ιβάνοβιτς ανέφερε μεταξύ άλλων πως:  «Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα για τίποτα. Ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω τη νέα σεζόν και εάν η ομάδα σκέφτεται το ίδιο, θα καταλήξουμε σε συμφωνία. Νιώθω πολύ άνετα, σαν να είμαι στο σπίτι μου. Η ομάδα έχει αναπτυχθεί πολύ αν και δεν υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα. Είμαι πολύ καλά εδώ και είναι σαφώς η πρώτη μου επιλογή.

Δεν χρειάζεται να φοβόμαστε. Αν παίζεις ξανά, πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη στους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές και τους γιατρούς που ξέρουν πώς να διαχειρίζονται τη δουλειά. Ο φόβος δεν είναι ποτέ καλός, γιατί ο κίνδυνος υπάρχει πάντα με και χωρίς διακοπή».

Για το χρόνο που χρειάζεται ώστε η ομάδα του να βρει ρυθμό: «Δεν πρόκειται να μιλήσω για τον χρόνο που χρειάζομαι γιατί δεν πρόκειται να μου τον δώσουν. Το σημαντικό είναι να είμαστε έτοιμοι και να έχουμε κατά νου τον στόχο μας: Θέλουμε να κερδίσουμε την ACB. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο τους εαυτούς μας, όχι τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα για παράδειγμα. Αν μου έδιναν την ευκαιρία να επιλέξω, θα ζητούσα πολύ περισσότερο χρόνο από ό, τι έχουμε, αλλά ξέρω ότι δεν θα μου τον δώσουν».