Skip to main content

Γκασόλ: «Θα ήταν τιμή μου αν οι Λέικερς απέσυραν την φανέλα μου»

Ο Πο Γκασόλ έγραψε ιστορία στους Λέικερς, καθώς στο πλευρό του μεγάλου Κόμπι Μπράιαντ κατέκτησε δύο πρωταθλήματα με την ομάδα του Λος Άντζελες.

Μάλιστα ο ίδιος, με δηλώσεις του στο «clutchpoints.com» αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο οι «λιμνάνθρωποι» να τιμήσουν την προσφορά του στην ομάδα, αποσύροντας την φανέλα με το νούμερο «16».

«Θα ήταν τιμή μου αν αυτό συνέβαινε. Ήταν προνόμιο να βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα. Σημαίνει πολλά για εμένα ότι οι φίλαθλοί της θέλουν να δουν κρεμασμένη τη φανέλα μου στο Staples Center. Ήταν πέρα από τα όνειρά μου να ζήσω αυτή την εμπειρία», ήταν τα λόγια του Γκασόλ, ο οποίος, στην συνέχεια, μίλησε γι α την φετινή ομάδα των Λέικερς και το πόσο πιθανό είναι να φτάσουν στην κατάκτηση του τίτλου.

«Έχουν καλές πιθανότητες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, αν αυτό ξεκινήσει. Πρέπει όμως να το “κερδίσουν” στο γήπεδο, δεν θα είναι δώρο. Θα έχουν μεγάλο ανταγωνισμό. Νομίζω ότι οι Κλίπερς και οι Νάγκετς είναι οι δύο μεγαλύτεροι ανταγωνιστές τους από τη Δύση».

Τέλος, ο Ισπανός μίλησε και για το μεγάλο όπλο των φετινών Λέικερς, που δεν είναι άλλο από τον Λεμπρόν Τζέιμς.

«Η εμπειρία που έχει ο Λεμπρόν από τα playoffs και τους τελικούς θα έκανε τη διαφορά. Ελπίζω να έχουμε τη δυνατότητα να το διαπιστώσουμε ακόμα μία φορά».