Skip to main content

Μέλι: «Αλήθεια, έκοψα τον Ζάιον στην προπόνηση»

O φόργουορντ των Πέλικανς, Νικολό Μέλι, σχολίασε την ιδιαίτερη σχέση του με το φαγητό, αποκαλύπτοντας επίσης ότι έχει κόψει με τάπα τον Ζάιον Γουίλιαμσον στην προπόνηση.

Αν και πρωτοεμφανιζόμενος την φετινή σεζόν, ο 29χρονος Ιταλός  άφησε τις καλύτερες των εντυπώσεων με την φανέλα των Πέλικανς. 

Σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα  La Giornata Tipo, ανέφερε πως: « Μου αρέσει πολύ το φαγητό. Πάρα πολύ. Προπονούμαι ακόμη περισσότερο για να μπορώ να φάω κι άλλο. Από το να μην φάω ένα πιάτο μακαρόνια, προτιμώ να ιδρώσω περισσότερο στην προπόνηση. Το έχω πει αυτό στους διατροφολόγους της ομάδας. Ο πρώτος αγώνας της ζωής μου στο ΝΒΑ, μιλάμε για την preseason ακόμη. Είμαστε στην Ατλάντα. Δεν ήξερα πώς δουλεύει το πράγμα με το φαγητό το μεσημέρι. Όταν είδα τον μπουφέ, τρόμαξα. Υπήρχε πολύ, πάρα πολύ περισσότερο φαγητό σε σχέση με τον γάμο μου, που είχα εκατοντάδες καλεσμένους».

Επίσης ο Ιταλός φόργουορντ προχώρησε και σε μία... αποκάλυψη, υποστηρίζοντας ότι: «Κανείς δεν το πιστεύει, αλλά στην προπόνηση, έχω κάνει τάπα στον Ζάιον. Ναι, αλήθεια λέω, έφαγα πολλά καρφώματα, αλλά μια φορά τον έκοψα. Μην γελάτε, αλήθεια τον έκοψα».