Skip to main content

Πέσιτς: «Θέλουμε να τελειώσουμε τη σεζόν αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς υποστήριξε ότι στόχος της Μπαρτσελόνα αλλά και δικός του είναι να βρεθεί η φόρμουλα και να ολοκληρωθεί η σεζόν τόσο στην ACB όσο και στη EuroLeague.

Μιλώντας στη «Mundo Deportivo», o προπονητής των Καταλανών αναφέρθηκε στο μέλλον των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων λέγοντας αρχικά:

«Τα πάντα θα εξαρτηθούν από τις ανακοινώσεις της ισπανικής Κυβέρνησης. Έχουμε τρεις εναλλακτικές, το Παλάου και δύο ακόμα μέρη στην πόλη με δικά τους γυμναστήρια. Θα δούμε. Εξετάζουμε αρκετές επιλογές για να μπορέσουμε να κάνουμε προπόνηση.

Στόχος και δικός μου και του συλλόγου είναι να τελειώσουμε τη σεζόν, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς», για να προσθέσει ότι «Δεν είναι εύκολο να το κάνεις και αυτό επειδή η συνεργασία μεταξύ τριών παραγόντων του μπάσκετ θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο. Νομίζω ότι το να παίξουμε την επόμενη σεζόν με το ίδιο φορμάτ θα είναι πάρα πολύ δύσκολο.

Τώρα είναι η ώρα να βρούμε λύσεις και να μάθουμε με ποιο τρόπο θα ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί η επόμενη σεζόν, ωστόσο, καταλαβαίνω ότι η EuroLeague και η ACB επεξεργάζονται πολλά σενάρια».