Skip to main content

Γκαρνέτ: «Το να γίνεσαι μέλος του Hall of Fame είναι ό,τι πιο σπουδαίο» (vid)

Μετά τον Τιμ Ντάνκαν, ο Κέβιν Γκαρνέτ κλήθηκε και αυτός να σχολιάσει την ένταξή του στο Hall of Fame. 

Ο άλλοτε σταρ των Τίμπεργουλβς και των Σελτικς ανήκει και επίσημα στο πάνθεον του παγκόσμιου μπάσκετ με την ένταξή του στο Hall of Fame.

Ο Κέβιν Γκαρνέτ μίλησε στο ESPN για τα συναισθήματά του, με τον Πολ Πιρς να παιρνει μέρος στη συζήτηση και να μην κρύβει τη χαρά του.

Ο «KG» αρχικά ρωτήθηκε για το τι χρειάζεται να κάνεις για να μπεις στο HoF, με τον ίδιο να εξηγεί πως:

«Είναι ένας συνδυασμός πραγμάτων. Ξοδεύεις άπειρες ώρες για αυτό. Να αφιερώσεις πολύ χρόνο, να κάνεις θυσίες, να μην ξεκουράζεσαι, να ξεπερνάς τα εμπόδια, να μην βρίσκεις δικαιολογίες, να μαθαίνεις. Όλες αυτές οι ώρες που ξόδεψες για να φτάσεις εδώ χρειάζονται έναν συνδυασμό. Το να γίνεσαι μέλος του Hall of Fame είναι ό,τι πιο σπουδαίο μπορεί να σου συμβεί».

Στη συνέχεια, ο Πολ Πιρς μπήκε στη συζήτηση, αποθέωσε τον παλιό συμπαίκτη:

«Είμαι πολύ συγκινημένος, παίζουμε μαζί από το σχολείο. Είναι τιμή μου που μοιραστήκαμε το ίδιο παρκέ. Δεν έχω δει κάποιον άλλο με τέτοιο πάθος. Κάθε δευτερόλεπτο  έδινε τα πάντα για να κερδίσει. Αν μπορείς να πεις ένα πράγμα για τον Κέβιν είναι αυτό: δεν έκλεψε ποτέ το παιχνίδι, ποτέ στην προπόνηση και έκανε ό,τι μπορούσε. Πρέπει να το σέβεσαι αυτό. Έχουμε δει πολλούς με ταλέντο αλλά λίγοι τα κατάφεραν».

Δείτε το σχετικό βίντεο: