Skip to main content

NBA - Ανησυχία για Λίλαρντ, φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μπάτλερ, «λαβωμένος» και ο Καρούσο

Το NBA κινείται σε ρυθμούς playoffs και play-in, με τις ομάδες να είναι... «λαβωμένες» προσπαθώντας να παρουσιαστούν με τη μεγαλύτερη δυνατή πληρότητα στο ρόστερ τους. Πιο χαρακτηριστικό το παράδειγμα των Μπακς από τους οποίους ο Λίλαρντ είναι ακόμα αμφίβολος για το Game 1 με τους Πέισερς. 

Πιο συγκεκριμένα ο αστέρας των «Ελαφιών» κάνει συντηρητική προπόνηση καθώς ακόμα αισθάνεται ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι, με το όνομα του Καναδού να μπαίνει δίπλα σε εκείνο του Γιάννη Αντετοκούνμπο που «τρέχει» να προλάβει το πρώτο παιχνίδι των playoffs με τους Πέισερς. 

Τα play-in «πλήγωσαν» τις ομάδες:

Με... πληγές βγήκαν Μπουλς και Χιτ από τις μάχες των play-in καθώς στους «Ταύρους» ο Καρούζο βγήκε εκτός παιχνιδιού με τους Χοκς λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο, έπειτα από σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Αντρέ Ντράμοντ στην 3η περίοδο. 

Τέλος, συναγερμός έχει σημάνει στους Χιτ καθώς άπαντες ανησυχούν για τον τραυματισμό του Μπάτλερ στο ματς με τους Σίξερς. Ο αστέρας των Χιτ τραυματίστηκε στο γόνατο και οι πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου δεν είναι καθόλου καλές, με την πιο μεγάλη πιθανότητα να συγκεντρώνει κάποια βλάβη στον μηνίσκο και το μέγεθος της ζημιάς θα φανεί τις επόμενες ημέρες.